Perfect Love: 5.5 Ways to a Lasting Relationship - Shuba Vilas

9,90 €
Z DDV

"Srečno živela do konca svojih dni" je lažje reči kot narediti. Kako izberemo pravega partnerja in kako vzdržujemo tak odnos, da traja vse življenje?

Duhovni trener življenja Shubha Vilas vam pove, kako s pomočjo šestih lepih ljubezenskih zgodb iz spisov. Nala in Damayanti, Krišna in Rukmini, Shakuntala in Dushyanta, Udayana in Vasavadatta, Satyavan in Savitri, Draupadi in pet bratov Pandava - to so primeri, ki smo jih morda že velikokrat slišali, a jih nismo imeli možnosti razumeti tako poglobljeno in podrobno , in s takšno empatijo.

Toda zakaj 5,5 načinov in ne 6? Ker je šesta pot polresnica, ki jo je mogoče zasukati tako ali tako.

Popolna ljubezen, ki združuje močne zgodbe z globokimi filozofskimi resnicami, je zakladnica biblijske modrosti moderne dobe.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

O AVTORJU: Shubha Vilas, duhovni iskalec in motivacijski govornik, je diplomiral inženirstvo in pravo s specializacijo iz patentnega prava. V bistvu je avtor, motivacijski govornik, življenjski trener in pripovedovalec. Je avtor uspešnice serije Ramajana: Igra življenja, ki z razgibano pripovedjo zgodbe o Ramajani destilira življenjske lekcije, ki povzročajo misel. Potuje po vsem svetu in se srečuje z ljudmi z vseh slojev življenja in uči, kako pomembno je, da ga upravljajo dharmična načela, delijo nasvete za duhovni življenjski slog in sodobno modrost za spopadanje s sodobnimi življenjskimi situacijami.

000418

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Perfect Love: 5.5 Ways to a Lasting Relationship - Shuba Vilas https://atmarama.si/3564-large/perfect-love-55-ways-to-a-lasting-relationship-shuba-vilas.jpg <p>O AVTORJU: Shubha Vilas, duhovni iskalec in motivacijski govornik, je diplomiral inženirstvo in pravo s specializacijo iz patentnega prava. V bistvu je avtor, motivacijski govornik, življenjski trener in pripovedovalec. Je avtor uspešnice serije Ramajana: Igra življenja, ki z razgibano pripovedjo zgodbe o Ramajani destilira življenjske lekcije, ki povzročajo misel. Potuje po vsem svetu in se srečuje z ljudmi z vseh slojev življenja in uči, kako pomembno je, da ga upravljajo dharmična načela, delijo nasvete za duhovni življenjski slog in sodobno modrost za spopadanje s sodobnimi življenjskimi situacijami.</p> knjige 9.9 EUR in_stock