Living the wisdom of bhakti - Mahatma das

    16,00 €
    Z DDV

    Knjiga za duhovno preobrazbo in samopomoč v angleščini. 

    Količina
    Na zalogi

     

    Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

     

    Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

     

    Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

    Vidimo, da drugi počnejo nekaj, kar se nam zdi narobe, in želimo, da se spremenijo. Toda ko prepoznamo svoje pomanjkljivosti, se pogosto neradi spremenimo. Živeti modrost Bhakti to težavo rešuje tako, da olajšuje pošteno in pronicljivo samoogledovanje. Mahatma Prabhu nas nežno spodbudi, da si podrobneje ogledamo, kje smo in kam gremo, tako da postavlja vprašanja, s katermi se je včasih težko soočiti, vendar je zelo koristno odgovoriti. "To je resnična knjiga o duhovni bhakti samopomoči, nekaj, kar je zelo pomembno potrebno v skupnosti bhakt. Prav tako se mi zdi dragocen kot praktična referenca za moje lastno poučevanje in svetovanje. "Guru Prasada Swami"

    V knjigi Mahatma Prabhu razkriva svoje strokovno znanje z obravnavanjem naših vsakodnevnih izzivov s pomočjo izredne analize in strategij za reševanje problemov. "Gunagrahi Dasa Goswami" 

    Mahatma Prabhu nam pokaže, kako prilagoditi svoje življenje tistemu, v kar verjamemo. Ta knjiga se vam bo zdela edinstvena pustolovščina v srce vašega srca. Bodite pripravljeni na globoke in močne spremembe. "Mahadevi Dasi" 

    000754

    16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

    Mnenja kupcev

    Napiši svoje mnenje

    Living the wisdom of bhakti - Mahatma das

    Knjiga za duhovno preobrazbo in samopomoč v angleščini. 

    Napiši svoje mnenje