Post, seme zdravja: skrivnostni zapiski

  30,00 €
  Z DDV

  Varno razstrupljanje telesa, uma in duha

  Količina
  Na zalogi

   

  Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

   

  Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

   

  Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

  V knjigi 'Post, seme zdravja' je avtorica Bilka Baloh opisala svoje dolgoletne izkušnje in izkušnje ljudi, ki jim je kot mentorica pomagala do boljšega počutja. Govori o postni preobrazbi, ki se dogaja na več nivojih, fizičnem, psihičnem, mentalnem in duhovnem.

  Preko knjige boste spoznali koristi razstrupljanja, ki ljudem pomaga pri reševanju najrazličnejših telesnih neravnovesij, kot so vnetni procesi, revmatoidni artritis, atopični dermatitis, glavoboli, zapeka, izločanju strupov po kemoterapiji etc. Izvedeli boste, kako deluje črevesni mikrobiom, ki je protagonist imunskega sistema in kako je vagusni živec povezan s tem “pozabljenim” organom, ki mu znanost pravi “drugi možgani”.

  Približujoča se pomlad je čas, da prečistimo svoje telo nakopičenih toksinov v medceličnini, maščobnem in vezivnem tkivu, ki povzročajo najrazličnejša obolenja. Terapevtsko postenje obnavlja celično inteligenco in je vir pomlajevanja.

  O AVTORICI:

  Bilka Baloh je svobodna raziskovalka na področju hranoslovja, predavateljica, mentorica in svetovalka za zdravo in uravnoteženo prehrano, ki jo določi glede na konstitucijo posameznika, po principih Ayurvede. S terapevtskim postenjem in mentorstvom se ukvarja že 25 let. Organizira programe za individualna in skupinska postenja, vodi delavnice zdravega kuhanja z ekološko, lokalno in sezonsko hrano. Izobražuje in ozavešča ljudi o pomenu zdravega načina prehranjevanja ter z njim povezanega življenjskega sloga. 

  Kuharija je strast, ki jo je podedovala od starih staršev. Od tod znanje in spoštljiv odnos do ekološko pridelane hrane. Svojo pot je sklenila z šolanjem iz Ayurvede, da je pozdravila svoje zdravstvene težave, ki so nakazovale na nepravilno prehranjevanje. Svoje dolgoletne izkušnje s področja terapevstskega postenja, kot mentorica, že dolga leta deli z ljudmi, ki imajo najrazličnejše zdravstvene težave. Ustvarja projekte, kot so, odmiki, terapevstka postenja, delavnice in predavavanja o zdravi prehrani in izvaja osebna svetovanja pri dietnih podporah. Aktivno se ukvarja z raziskovanjem črevesnega mikrobioma in je članica nacionalnega inštituta za zdravje, NIH Human Microbiome Project, ZDA. Njena vizija je izboljšati medsebojne odnose in posameznikom ponuditi orodja za duhovni razvoj. Živi in deluje v Ljubljani, kjer izvaja terapije in svetuje o naravnih metodah za izboljšanje kvalitete življenja. V kolikor vas zanima njeno mentorstvo lahko Bilko kontaktirate na email naslovu baloh.bilka@gmail.com.

  • ISBN:

   9789612909208

  • Avtor:

   Bilka Baloh

  • Založba:

   Društvo s srcem in glavo

  • Datum izida:

   01.02.2021

  000800

  11 drugih izdelkov v isti kategoriji:

  Mnenja kupcev

  Napiši svoje mnenje

  Post, seme zdravja: skrivnostni zapiski

  Varno razstrupljanje telesa, uma in duha

  Napiši svoje mnenje