Ramayana The Game of Life, Book 4: Stand Strong - Shubha Vilas

  100% secure payments
  10,00 €
  Z DDV

  Ramajana ni zgodba. To je način življenja. Je igra življenja.

  Življenje nas nenehno opozarja, da nič, ki je še tako močno v enem letnem času, ne ostane enako tudi v naslednjem. Ti neskončni cikli sprememb bi lahko resnično prestrašili nekoga, ki se ni pripravljen soočiti z realnostjo. Ne pozabite, da situacije nemoči vedno ustvari lastna omejena domišljija.

  • Dojemanje se zdi večje od resničnosti. Številni so se bali Lankancev, toda Rama in njegova vojska sta uspela osvoboditi Sito.

  • Strah povzroči bolečino. Ležeč zlomljen in podprt, Sampati ni verjel, da bo lahko pomagal, dokler ni storil, in to je vse spremenilo.

  • Jasnost vodi v svobodo. Rama se v svojem samem prizadevanju ni nikoli mahal in sčasoma je dobil točno tisto, kar je želel.

  Imate pogum, da se soočite s svojimi strahovi?

  Količina
  Na zalogi

   

  Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

   

  Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

   

  Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

  Stand Strong je četrta knjiga iz serije Ramayana: The Game of Life. Sodobna pripoved o Kandi Kishkindha iz Valmikijevega epa nas skozi tragično zgodbo bratov Vali in Sugriva spominja, da je življenje kot nevaren lov na zaklad. Eden mora biti odporen, ko teče po zmednih, cikcaklih poteh, da pridobi bistveno modrost.

  Shubha Vilas je duhovni iskalec in motivacijski govornik. Ljudem pomaga pri soočanju z modernimi življenjskimi situacijami z učenji Bhagavad Gite, Ramayana in drugih dharmičnih tradicij. Vodi seminarje za vodenje v vodilnih inštitutih po vsem svetu in navdihuje globlje človeške vrednote.

  000432

  16 drugih izdelkov v isti kategoriji: