What to Eat for How You Feel

  42,00 €
  Z DDV

  Nova ayurvedska kuhinja - 100 sezonskih receptov Divya Alterja

  Količina
  Na zalogi

   

  Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

   

  Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

   

  Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

  Opis

  Ta nepogrešljiv kuhinjski spremljevalec prinaša starodavno umetnost okusne zdrave kuhinje v 21. stoletje z okusi, prilagojenimi sodobnemu zahodnemu nebu.

  V tej knjigi Divya Alter (Divyambara devi dasi) pojasnjuje, kako ustvariti okusne obroke s sezonskimi sestavinami z uporabo Ayurvedskih načel. S kombinacijami hrane, metodami priprave in zdravilnimi začimbami, prilagojenimi individualnim potrebam, je to navdihujoč vodnik za doseganje optimalnega zdravja z osebnim načinom življenja in prehranjevanja.

  Ta serija vsebuje 100 receptov za zajtrke, juhe, solate, glavne jedi, obroke z enim potjem, jedi in pijače v treh sezonskih poglavjih. Vključuje vodnik za sestavine in recepte za rezane izdelke, kot so kultivirano ghee, sveži sir, jogurt, druge mlečne alternative, povoji, rezanci in mešanice začimb.

  Divya ponuja praktične načine za premostitev starodavne modrosti hrane s sodobnim življenjem, ki presega meje Indije. Jedi, kot so na primer rdeči in črni riž iz azijskega stila, v italijanskem stilu špinača in francoski zelenjavni zelenjavi, so dostopni vsem in imajo zdravilne učinke ayurvedske kuhinje.

  000146

  Podatki

  Jezik :
  Angleščina

  16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

  Mnenja kupcev

  Napiši svoje mnenje

  What to Eat for How You Feel

  Nova ayurvedska kuhinja - 100 sezonskih receptov Divya Alterja

  Napiši svoje mnenje