Ramayana The Game of Life, Book 2: Conquer Change - Shubha Vilas

10,00 €
Z DDV

Verodostojna pripoved epa z življenjskimi lekcijami Upravljanje preobratov in prepuščanje Ramayani ni zgodba. To je način življenja. Je igra življenja. Življenje bi moralo biti predvidljivo in gladko. To je tisto, kar nam je v večini prijetno. V resnici se srečujemo s stresom, težkimi časi in nepričakovanimi pretresi, ki nam lahko odvzamejo dih. 

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Vsaka situacija v Ramajani je odraz naših sodobnih dilem in nas uči: Soočiti se z izzivi pozitivno. Skrivnostni Rama je neomajen v svojih mnogih hrabrih dejanjih. Ukvarjajte se z skušnjavo. Razsodne Bharatasove odločitve in nadaljnja pomoč pri sprejemanju odločitev. Stopite iz območja udobja. Odločna v svoji veri je Sita navdih za vse, ki so pripravljeni raziskati več kot običajno. Kako se spoprijeti z nenadnim obratom dogodkov, ne da bi izgubili upanje? Conquer Change je druga knjiga iz serije Ramayana: Igra življenja. Sodobna reportaža epopeje Ayodhya Kanda iz Valmikisa je knjiga o tem, da se sooči z obratom sreče in gre naprej.

Avtor Shubha Vilas razkriva globoka pravila medčloveških odnosov in ravnanja, kaj deluje, česa ne deluje in kako krmariti po tem neverjetnem labirintu. Shubha Vilas je duhovni iskalec in motivacijski govornik. Ljudem pomaga pri soočanju s sodobnimi življenjskimi situacijami z učenji Bhagavad Gite, Ramayana in drugih dharmičnih tradicij. Vodi seminarje za vodenje v vodilnih inštitutih po vsem svetu in navdihuje globlje človeške vrednote.

000430

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Ramayana The Game of Life, Book 2: Conquer Change - Shubha Vilas https://atmarama.si/3572-large/ramayana-the-game-of-life-book-2-conquer-change-shubha-vilas.jpg <p>Vsaka situacija v Ramajani je odraz naših sodobnih dilem in nas uči: Soočiti se z izzivi pozitivno. Skrivnostni Rama je neomajen v svojih mnogih hrabrih dejanjih. Ukvarjajte se z skušnjavo. Razsodne Bharatasove odločitve in nadaljnja pomoč pri sprejemanju odločitev. Stopite iz območja udobja. Odločna v svoji veri je Sita navdih za vse, ki so pripravljeni raziskati več kot običajno. Kako se spoprijeti z nenadnim obratom dogodkov, ne da bi izgubili upanje? Conquer Change je druga knjiga iz serije Ramayana: Igra življenja. Sodobna reportaža epopeje Ayodhya Kanda iz Valmikisa je knjiga o tem, da se sooči z obratom sreče in gre naprej.</p> <p>Avtor Shubha Vilas razkriva globoka pravila medčloveških odnosov in ravnanja, kaj deluje, česa ne deluje in kako krmariti po tem neverjetnem labirintu. Shubha Vilas je duhovni iskalec in motivacijski govornik. Ljudem pomaga pri soočanju s sodobnimi življenjskimi situacijami z učenji Bhagavad Gite, Ramayana in drugih dharmičnih tradicij. Vodi seminarje za vodenje v vodilnih inštitutih po vsem svetu in navdihuje globlje človeške vrednote.</p> knjige 10 EUR in_stock