Pošiljka in vračilo blaga

Kupec, ki naroči izdelke v spletni trgovini Atmarama, lahko v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen ali želi od pogodbe (nakupa) iz kakršnegakoli razloga odstopiti, v roku 14 dni od prejema izdelka sporoči (na e-naslov: info@atmarama.si) podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

V roku 30 dni po sporočilu mora blago v nespremenjeni količini in nepoškodovano poslati na naslov, ki mu ga sporočimo, saj bo v primeru vračila blaga le-to vrnjeno direktno dobavitelju.

Kupcu v roku 30 dni od prejema sporočila vrnemo vsa opravljena plačila brez da kupec to zahteva.

Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec. Vrnjeni izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži.

Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo računa.

Izdelki po meri:

Za izdelke narejene po meri, odstop od nakupa v roku 14 dni brez navedbe razloga ni mogoč. V primeru izdelkov narejenih po meri, lahko kupec uveljavlja reklamacijo v roku 60 dni. Reklamacija mora biti pisna in mora vsebovati:

  • točno navedbo izdelka ali več izdelkov,
  • napako, ki se reklamira in
  • priložen mora biti originalni račun.
  • Kupec mora omogočiti podjetju, da izdelek pregleda.

Podjetje kupcu odgovori najkasneje v roku 8 dni. V primeru upravičenosti reklamacije, podjetje kupcu ponudi odpravo napake, nov izdelek ali možnost odstopa od pogodbe.