Sri manah-siksa: Splendid Instructions To The Mind - Ragunatha dasa Goswami

7,00 €
Z DDV

Ta Šri Manah-siksa Šrila Raghunatha Dasa Goswami vključuje komentarje Bhajana-darpana in Manah-siksa Bhasa Šrila Bhaktivinoda Thakurja, pa tudi komentarje sodobnih vaisnav, kot so Sivarama Swami, Sacinandana Swami, Bhaktivijnana Swami in Urmila devi dasi.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Iskalci resnice se z velikim upanjem podajo na pot duhovnega razsvetljenja. Njihova srca se napolnijo z naklonjenostjo do vodnikov in učiteljev, sodelavcev na poti in samospoznanih duš. Njihov cilj postane čista ljubezen do Boga, ne da bi pri tem celo uživali v božjih mogočnostih. Toda pot ima pasti in zvijače. Tam je tat, ki je videti, da je privlačen ljubezenski partner in lačna tigrica, ki se vabi z razpravami o večni svetlobi in miru. Dragulj ljubezni iskalcem omogoča, da jih prepoznajo in se jim izognejo, a bodo to podlegli tolpi razbojnikov z močnimi vrvmi, preden bodo plavali skozi ocean ljubezni in spili sijoč nektar, ki odpira vrata popolnosti?

000415

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Sri manah-siksa: Splendid Instructions To The Mind - Ragunatha dasa Goswami https://atmarama.si/3558-large/sri-manah-siksa-splendid-instructions-to-the-mind-ragunatha-dasa-goswami.jpg <p style="text-align:justify;">Iskalci resnice se z velikim upanjem podajo na pot duhovnega razsvetljenja. Njihova srca se napolnijo z naklonjenostjo do vodnikov in učiteljev, sodelavcev na poti in samospoznanih duš. Njihov cilj postane čista ljubezen do Boga, ne da bi pri tem celo uživali v božjih mogočnostih. Toda pot ima pasti in zvijače. Tam je tat, ki je videti, da je privlačen ljubezenski partner in lačna tigrica, ki se vabi z razpravami o večni svetlobi in miru. Dragulj ljubezni iskalcem omogoča, da jih prepoznajo in se jim izognejo, a bodo to podlegli tolpi razbojnikov z močnimi vrvmi, preden bodo plavali skozi ocean ljubezni in spili sijoč nektar, ki odpira vrata popolnosti?</p> knjige 7 EUR in_stock