Hare Krišna trgovina ATMARAMA.

Kdo smo

Smo ekipa predanih ljudi in skrbimo za vaše zadovoljstvo. Naš tim se sestoji iz dveh nasmejanih prodajnih strokovnjakov, ki redno skrbita, da nikoli ne zmanjka novih in zanimivih izdelkov na naših policah, ter navdušujočega direktorja, ki želi, da naša trgovina nudi tudi dodano vrednost v obliki višjih vrednot.


Tako lahko med izdelki na naših prodajnih policah najdete tudi izdelke iz programov za zaščito krav, KarmaFree ročno pakirane prigrizke in eko proizvode. Vsi prehrambeni izdelki so živalim prijazni, vegetarijanski, imamo pa tudi različne knjige in multimedijske izdelke za dvig znanja in zavesti.

Naša lokacija

Nahajamo se v neposredni bližini restavracije Radha Govinda na Žibertovi ulici 27, zgradba Skupnosti za zavest Krišne. Dobrodošli! Hare Krišna

1.JPG

11.jpg

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je predvsem povezano s širjenjem zavesti o pomenu nakupa izdelkov z dodano vrednostjo višjih vrednot. Verjamemo, da je zelo pomembno, da se ob vsakem nakupu zavedamo širšega pomena, ki ga ima vsak nakup blaga na naše okolje in prostor, naše zdravje in počutje, ter na živali in soljudi.

“Ponižni modreci, obdarjenim z resničnim znanjem, ne razlikujejo med učenim in plemenitim svečenikom, kravo, slonom, psom in družbenem izobčencem. (Bhagavat-Gita 5.18) 

Zakaj? Ker se v vsakem telesu nahaja duša :)