Hope this meets you in good health - Prahladananda Swami

12,50 €
Z DDV

Ljudje v mladosti včasih žrtvujejo svoje zdravje, da bi pridobili denar, nato pa, ko so starejši, žrtvujejo svoj denar za zdravje. Uvod v knjigo "Upam, da te sreča v dobrem zdravju" je dr. Vasant Lad, svetovno znanega ajurvedskega zdravnika. 

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Prvi del knjige je o Šrila Prabhupadu, duhovno realizirani osebi, ki je delala kot zdravstveni strokovnjak v Indija in je že desetletja v svojih predavanjih, knjigah in pismih razkrival, kaj je zdravje in kako ga pridobiti. Tudi v prvem delu so zgodbe o zdravju iz starodavnega Šrimada Bhagavatama. Drugi del knjige vsebuje članke o ajurvedi, ki jih je napisal Prahladananda Swami, študent Šrila Prabhupada in menih več kot 50 let. Študiral je tudi ayurvedo pod vodstvom različnih ajurvedskih zdravnikov. Kombinacija obeh daje praktičen in jasen vpogled, kaj naj zdravje igra v našem vsakdanjem življenju in kako da ga vzdržujemo brez zmede.

Knjiga je v angleščini.

000258

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Hope this meets you in good health - Prahladananda Swami https://atmarama.si/3542-large/hope-this-meets-you-in-good-health-prahladananda-swami.jpg <p>Prvi del knjige je o Šrila Prabhupadu, duhovno realizirani osebi, ki je delala kot zdravstveni strokovnjak v Indija in je že desetletja v svojih predavanjih, knjigah in pismih razkrival, kaj je zdravje in kako ga pridobiti. Tudi v prvem delu so zgodbe o zdravju iz starodavnega Šrimada Bhagavatama. Drugi del knjige vsebuje članke o ajurvedi, ki jih je napisal Prahladananda Swami, študent Šrila Prabhupada in menih več kot 50 let. Študiral je tudi ayurvedo pod vodstvom različnih ajurvedskih zdravnikov. Kombinacija obeh daje praktičen in jasen vpogled, kaj naj zdravje igra v našem vsakdanjem življenju in kako da ga vzdržujemo brez zmede.</p> <p>Knjiga je v angleščini.</p> knjige 12.5 EUR in_stock