STRGALO ZA JEZIK - nerjeveče

STRGALO ZA JEZIK - nerjeveče

3,00 €
Z DDV

Jiva Prakshlana ali strganje jezika je po ajurvedi rutinski postopek znotraj vsakodnevnega čiščenja ustne votline. S strganjem jezika odstranjujemo bakterije, ostanke hrane, glivice, toksine in odmrle celice iz celotne površine jezika.

Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Jiva Prakshlana ali strganje jezika je po ajurvedi rutinski postopek znotraj vsakodnevnega čiščenja ustne votline. S strganjem jezika odstranjujemo bakterije, ostanke hrane, glivice, toksine in odmrle celice iz celotne površine jezika.

Med spanjem naš prebavni sistem še vedno deluje in odstranjuje vse stranske toksične produkte našega telesa tudi na površino našega jezika. Če teh toksinov ne postrgamo z jezika, se reabsorbirajo nazaj v naše telo in lahko povzročijo respiratorne težave, prebavne težave in obremenjujejo imunski sistem.

Zobozdravniki so v raziskavah ugotovili, da je strgalo za jezik dosti bolj učinkovito pri odstranjevanju toksinov in bakterij z jezika kot zobna krtačka. Čeprav krtačenje in uporaba zobne nitke učinkovito odstranita ostanke hrane, dejansko ne odstranita bakterij. Skoraj polovica oralnih bakterij živi v globokih razpokicah našega jezika; strganje jezika pa odstrani toksično oblogo z jezika.

Navodila za uporabo:

Uporabite strgalo za jezik zjutraj na prazen želodec. Primite strgalo na vsakem koncu z eno roko in postrgajte jezik od korenine do korena z nežnimi gibi (7x-10x).

9973

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

STRGALO ZA JEZIK - nerjeveče https://atmarama.si/1705-large/strgalo-za-jezik-nerjevece.jpg <div class="std"> <p>Jiva Prakshlana ali strganje jezika je po ajurvedi rutinski postopek znotraj vsakodnevnega čiščenja ustne votline. S strganjem jezika odstranjujemo bakterije, ostanke hrane, glivice, toksine in odmrle celice iz celotne površine jezika.</p> <p>Med spanjem naš prebavni sistem še vedno deluje in odstranjuje vse stranske toksične produkte našega telesa tudi na površino našega jezika. Če teh toksinov ne postrgamo z jezika, se reabsorbirajo nazaj v naše telo in lahko povzročijo respiratorne težave, prebavne težave in obremenjujejo imunski sistem.</p> <p>Zobozdravniki so v raziskavah ugotovili, da je strgalo za jezik dosti bolj učinkovito pri odstranjevanju toksinov in bakterij z jezika kot zobna krtačka. Čeprav krtačenje in uporaba zobne nitke učinkovito odstranita ostanke hrane, dejansko ne odstranita bakterij. Skoraj polovica oralnih bakterij živi v globokih razpokicah našega jezika; strganje jezika pa odstrani toksično oblogo z jezika.</p> <p></p> <p><strong>Navodila za uporabo:</strong></p> <p>Uporabite strgalo za jezik zjutraj na prazen želodec. Primite strgalo na vsakem koncu z eno roko in postrgajte jezik od korenine do korena z nežnimi gibi (7x-10x).</p> </div> kozmetika-in-cistila 150900009973 3 EUR in_stock