Ramayana The Game of Life, Book 1: Roar with Courage - Shubha Vilas

10,00 €
Z DDV

Verodostojna pripoved epa z življenjskimi lekcijami slabo v dobro Ramayana ni le zgodba. To je način življenja. Je igra življenja. Dobra igra je polna zasukov na vsaki stopnji in ta čarobni ep nas oborožuje z dragocenimi orodji za odpravljanje napak v lastnem življenju. Te nenavadnosti nas spremenijo v hrabre bojevnike ob najbolj zahtevnih situacijah.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

 Vsak od nas v tej igri sodi v tri kategorije: Pozitivni sodelavec. Modreci na čelu z ikonično Vishwamitro si prizadevajo pozitivno prispevati k družbi. Negativni uničevalec. Demoni na čelu z Maricho in Subahu poskušajo oddati uroke intenzivne negativnosti. Zaščitni meditator. Rama in Lakšmana trdo delata, da bi pozitivne zaščitila pred škodljivimi vplivi. Katero vlogo torej želite igrati v tej igri? Roar with Courage je prva knjiga iz serije Ramayana: Igra življenja. Sodobna pripoved epoteke Bala Kanda iz Valmikisa predstavlja resničnost življenja z daljnosežnimi in miselnimi izzivi. Avtor Shubha Vilas z globoko modrostjo razlaga brezčasne vrednote, ki bodo pomembne za sodobni svet.

Shubha Vilas je duhovni iskalec in motivacijski govornik. Ljudem pomaga pri soočanju s sodobnimi življenjskimi situacijami z učenji Bhagavad Gite, Ramayana in drugih dharmičnih tradicij. Vodi seminarje za vodenje v vodilnih inštitutih po vsem svetu in navdihuje globlje človeške vrednote.

000429

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Ramayana The Game of Life, Book 1: Roar with Courage - Shubha Vilas https://atmarama.si/3570-large/ramayana-the-game-of-life-book-1-roar-with-courage-shubha-vilas.jpg <p> Vsak od nas v tej igri sodi v tri kategorije: Pozitivni sodelavec. Modreci na čelu z ikonično Vishwamitro si prizadevajo pozitivno prispevati k družbi. Negativni uničevalec. Demoni na čelu z Maricho in Subahu poskušajo oddati uroke intenzivne negativnosti. Zaščitni meditator. Rama in Lakšmana trdo delata, da bi pozitivne zaščitila pred škodljivimi vplivi. Katero vlogo torej želite igrati v tej igri? Roar with Courage je prva knjiga iz serije Ramayana: Igra življenja. Sodobna pripoved epoteke Bala Kanda iz Valmikisa predstavlja resničnost življenja z daljnosežnimi in miselnimi izzivi. Avtor Shubha Vilas z globoko modrostjo razlaga brezčasne vrednote, ki bodo pomembne za sodobni svet.</p> <p>Shubha Vilas je duhovni iskalec in motivacijski govornik. Ljudem pomaga pri soočanju s sodobnimi življenjskimi situacijami z učenji Bhagavad Gite, Ramayana in drugih dharmičnih tradicij. Vodi seminarje za vodenje v vodilnih inštitutih po vsem svetu in navdihuje globlje človeške vrednote.</p> knjige 10 EUR in_stock