NEZEMELJSKI VIR ZNANJA IN INFORMACIJ - Dr. V. O. Ruzov

    100% secure payments
    18,00 €
    Z DDV

    NEZEMELJSKI VIR ZNANJA IN INFORMACIJ

    Količina
    Na zalogi

     

    Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

     

    Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

     

    Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

    NEZEMELJSKI VIR ZNANJA IN INFORMACIJ

    Če zapravimo priložnost za duhovni razvoj, ki nam ga ponuja človeška oblika življenja, se zopet vrnemo nazaj v evolucijski cikel, kateremu pravimo samsara. V slednjem primeru bi lahko rekli, da imamo veliko smolo. Zato nam Šri Isopanišad svetuje, naj svojo energijo izžarevamo v duhu isavasya, kar pomeni, da bi naj ves svoj trud vlagali v skrb za duhovno rast. To poganja pravo metodo pridobivanja kozmičnih tokov energije. Vse kar naredimo v zavesti duhovne rasti, postane karma-yoga. Tako bomo obvarovani tudi pred nevarnostjo ponovnega zdrsa v evolucijski proces življenja in smrti.

    Ne glede na to, ali so dejavnosti, ki jih opravljamo v imenu Boga dokončane ali ne, so vseeno koristne, saj ob naslednji reinkarnaciji zagotavljajo življenje v obliki človeškega bitja. S tem si pridobimo novo priložnost za doseganje osvoboditve iz materialnih oblik življenja. Le tovrstno prizadevanje daje pomen dolgoletnemu življenju, dolga življenjska pot sama po sebi namreč nima prave vrednosti. Drevo lahko živi in diha več stoletij, ampak tako dolgo življenje v obliki drevesa nenazadnje niti nima smisla, kot ga nima tudi živeti izključno instinktivno, kakor živali. Življenje v ponižni osredotočenosti na Boga ima večjo vrednost, kot živeti zmotno življenje, posvečeno brezbožnemu altruizmu ali socializmu.

    PREDSTAVITEV AVTORJA

    Vyacheslav Ruzov je predavatelj, pisatelj, filozof, psiholog in popotnik, znan tako v Rusiji kot tujini, z več kot 30 objavljenimi raziskovalnimi knjigami o človeški duši, iskanju smisla življenja, poslanstvu, sreči, ljubezni in vzvišenih odnosih. Znanje, ki ga širi, kroži med velikimi skupinami ljudmi, strokovnjaki pa ga obravnavajo kot enega izmed najboljših raziskovalcev človeške zavesti.

    Vyacheslav Ruzov je vodja organizacije »Balance Club« (Moskva) in ustanovitelj Mednarodnega izobraževalnega centra svetovalne tehnologije (IECCT – International Educational Center for Consulting Technologies, www.mockt.ru). Pod njegovim mentorstvom vsako leto potekajo odprave raziskovalnih skupin v vzhodne države, kjer proučujejo kulturno tradicijo in filozofijo tamkajšnjih starodavnih modrecev.

    Vyacheslav Ruzov ima edinstven slog predajanja znanja: še tako zapletene stvari pojasni enostavno in z dobro mero humorja. Njegova predavanja so brez izjeme razumljiva in zanimiva vsem – ne glede na izobrazbo in socialni status posameznikov. Znan je kot genij paradoksov, ki zna občinstvo spretno pripeljati do nepričakovanih zaključkov. Gostil je že več tisoč predavanj, a se vsebina niti na enem od predavanj ni ponovila, kar je pravi mali čudež. Ruzov je mednarodna blagovna znamka, ustvarjena pred več kot 20 leti, z znakom kakovosti.

    Knjiga ima 184 strani, format 17 x 24 cm. Založniki smo Društvo Znanje za življenje – Pandurang.

    000730

    16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

    Mnenja kupcev

    Napiši svoje mnenje

    NEZEMELJSKI VIR ZNANJA IN INFORMACIJ - Dr. V. O. Ruzov

    NEZEMELJSKI VIR ZNANJA IN INFORMACIJ

    Napiši svoje mnenje