Padma Purana (Stories From The) - Sri Krishna Dvaipayana Vyasadeva

15,50 €
Z DDV

Padma Purana je ena od osemnajstih glavnih Puran, kot je razloženo v Širmad-Bhagavatamu (12.7.25):

"Osemnajst glavnih Puranov so Brahma, Padma, Vishnu, Shiva, Linga, Garuda, Narada, Bhagavata, Agni, Skanda, Bhavishya, Brahma-vaivarta, Markandeya, Vamana, Varaha, Matsya, Kurma in Brahmanda Puranas."

Nadalje je pojasnjeno, da šest teh Puranov velja za tiste, ki so v guni vrline, šest za tiste, ki so v strasti, in šest za tiste v nevednosti. Padma Purana je ena od šestih za tiste, ki so v vrlini.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Padma Purana je razdeljena na šest Khand, ki obsega petinpetdeset tisoč verzov.

Šest Khand je Srstikhanda, Bhumikhanda, Svargakhanda, Patalakhanda, Uttarakhanda in Kriyayogasara. Uttarakhanda opisuje pomen vseh mesecev in tudi lotos, sedež Brahme.

Vsebuje slavo Šrimad-Bhagavatama; zgodbe Rama, Jagannatha, Matsya, Ekadasi, Bhrgu itd.

Prevod avtor Purnaprajna dasa. To je zgodba, kot je knjiga v obliki zgodbe, brez prevodov verzov in komentarjev.

100183

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Padma Purana (Stories From The) - Sri Krishna Dvaipayana Vyasadeva https://atmarama.si/3613-large/padma-purana-stories-from-the-sri-krishna-dvaipayana-vyasadeva.jpg <p>Padma Purana je razdeljena na šest Khand, ki obsega petinpetdeset tisoč verzov.</p> <p>Šest Khand je Srstikhanda, Bhumikhanda, Svargakhanda, Patalakhanda, Uttarakhanda in Kriyayogasara. Uttarakhanda opisuje pomen vseh mesecev in tudi lotos, sedež Brahme.</p> <p>Vsebuje slavo Šrimad-Bhagavatama; zgodbe Rama, Jagannatha, Matsya, Ekadasi, Bhrgu itd.</p> <p>Prevod avtor Purnaprajna dasa. To je zgodba, kot je knjiga v obliki zgodbe, brez prevodov verzov in komentarjev.</p> knjige 15.5 EUR in_stock