A Bond Of Love

23,50 €
Z DDV

Šrila Prabhupada in njegove duhovne hčere - 598 strani , izdaja 2020 

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Šrila Prabhupada in njegove duhovne hčere

Dvanajst let po tem, ko se je Malati devi dasi prvič domislila ideje, se je ta obsežen projekt končno uresničil. Vez ljubezni: Šrila Prabhupada in njegove hčere je knjiga z 600 strani spominov, ki so jo napisale duhovne hčere Šrila Prabhupada. Več kot 300 vajšnavis je prispevalo k knjigi, ki vključuje tako spomine na njihove interakcije s Šrila Prabhupado, kot tudi na to, kako je vplival na njihova življenja. 

To je navdihujoča retrospektiva, ki prikazuje, kako se, čeprav se je življenje njegovih učenk odvijalo na različne načine, njihova ljubeča vez s svojim gurujem ni nikoli omajala. Bralec je hitro povlečen v prisrčne spomine teh učenk. Medtem ko razsvetljuje in navdihuje bhakte Šrila Prabhupade, je Vez ljubezni tudi zanimiva sociološka študija razmišljanja mladih žensk v poznih 60-ih - zakaj so izbrale zavest Krišne in kako so tisti, ki so izbrali to duhovno pot, preživeli naslednjih petdeset let .

000734

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

A Bond Of Love https://atmarama.si/4424-large/a-bond-of-love.jpg <p>Šrila Prabhupada in njegove duhovne hčere</p> <p>Dvanajst let po tem, ko se je Malati devi dasi prvič domislila ideje, se je ta obsežen projekt končno uresničil. Vez ljubezni: Šrila Prabhupada in njegove hčere je knjiga z 600 strani spominov, ki so jo napisale duhovne hčere Šrila Prabhupada. Več kot 300 vajšnavis je prispevalo k knjigi, ki vključuje tako spomine na njihove interakcije s Šrila Prabhupado, kot tudi na to, kako je vplival na njihova življenja. </p> <p>To je navdihujoča retrospektiva, ki prikazuje, kako se, čeprav se je življenje njegovih učenk odvijalo na različne načine, njihova ljubeča vez s svojim gurujem ni nikoli omajala. Bralec je hitro povlečen v prisrčne spomine teh učenk. Medtem ko razsvetljuje in navdihuje bhakte Šrila Prabhupade, je Vez ljubezni tudi zanimiva sociološka študija razmišljanja mladih žensk v poznih 60-ih - zakaj so izbrale zavest Krišne in kako so tisti, ki so izbrali to duhovno pot, preživeli naslednjih petdeset let .</p> vsi-produkti 23.5 EUR in_stock