The glorious life of Srila Narottama Dasa Thakura - Sitala Devi Dasi

17,50 €
Z DDV

Sitala se je med pisanjem "Slovitega življenja Šrila Narottama das Thakura" lotila veliko podrobnih raziskav in ugotavljanja dejstev iz različnih virov. Njen glavni motiv pri razširjanju tega znanja o prejšnjih Ačarjih je, da jih naredijo bolj naravnane in pomembne za neko duhovno rast kot vir navdiha in zavetja, ne pa da jih dojemajo kot zgolj zgodovinske osebnosti. Ta knjiga je preprosta in lahko berljiva, a hkrati polna globokega pomena, ki je zelo duhovno hranljiv. Vsi, ki so jo prebrali, jo zelo cenijo.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Sitala se je med pisanjem "Slovitega življenja Šrila Narottama das Thakura" lotila veliko podrobnih raziskav in ugotavljanja dejstev iz različnih virov. Njen glavni motiv pri razširjanju tega znanja o prejšnjih Ačarjih je, da jih naredijo bolj naravnane in pomembne za neko duhovno rast kot vir navdiha in zavetja, ne pa da jih dojemajo kot zgolj zgodovinske osebnosti. Ta knjiga je preprosta in lahko berljiva, a hkrati polna globokega pomena, ki je zelo duhovno hranljiv. Vsi, ki so jo prebrali, jo zelo cenijo.

000367

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

The glorious life of Srila Narottama Dasa Thakura - Sitala Devi Dasi https://atmarama.si/3554-large/sheltering-relationships-devaki-devi-dasi.jpg <p style="text-align:justify;"><span>Sitala se je med pisanjem "Slovitega življenja Šrila Narottama das Thakura" lotila veliko podrobnih raziskav in ugotavljanja dejstev iz različnih virov. Njen glavni motiv pri razširjanju tega znanja o prejšnjih </span><span>Ačarji</span><span>h je, da jih naredijo bolj naravnane in pomembne za neko duhovno rast kot vir navdiha in zavetja, ne pa da jih dojemajo kot zgolj zgodovinske osebnosti. Ta knjiga je preprosta in lahko berljiva, a hkrati polna globokega pomena, ki je zelo duhovno hranljiv. Vsi, ki so jo prebrali, jo zelo cenijo.</span></p> knjige 17.5 EUR in_stock