Sri Damodara Janani - Sivarama Swami

37,00 €
Z DDV

Edinstvena pripoved o Damodara-lili, ki se osredotoča na izjemno usmiljenje, ki ga je prejela mati Yasoda, iz katere je ljubezen do njenega sinčka nastala najobčutljivejša zabava zavezujoče moči, ki je ljubezen iskrenih bhakta Krsne.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Sivarama Swami piše na svoji strani z namenom: Srila Prabhupada je dejal: "Tudi v tem materialnem svetu ni primerjave z materino ljubeznijo, saj mati ljubi svojega otroka brez pričakovanja vrnitve." Z glavo na njihovih lotosovih stopalih posveti to knjigo materi vsakega bhakta, vključno z mojo, Dushi.

Šri Damodara-Janani govori o zgodbi o slavi Matere Yasode. Še nobena oseba ni bila deležna edinstvenega usmiljenja, ki ga je Krišna izkazal svoji materi, bhakte pa je ves čas poučeval, da je vezna sila ljubezni do njega močnejša celo od njegove vrhovne volje. Lila, ki je v svojih poteh ustavila polboge, očarala prebivalce Gokule in celo omamila Vrhovno Božjo osebnost samega, je ta najmočnejša in lepo pisana luč na materi Yasoda razodetje, ki bo zavezalo srca bhakta in podrobno opisala pot do upanja, da veže srce našega ljubljenega Šri Krišne.

Na podlagi naukov njegove božanske milosti AC Bhaktivedanta Swami Prabhupada in prejšnjih akarijev (Sridhara Swami, Sanatana Goswami, Jiva Goswami, Srinatha Cakravarti, Visvanatha Cakravarti Thakur, Baladeva Vidyabhusana), Sivarama Swami komentira verze 10.9.1-10.11.8, kjer je zabava Damodare živo podrobna.

Knjiga je v angleškem jeziku.

000108

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Sri Damodara Janani - Sivarama Swami https://atmarama.si/3533-large/sri-damodara-janani-sivarama-swami.jpg <p>Sivarama Swami piše na svoji strani z namenom: Srila Prabhupada je dejal: "Tudi v tem materialnem svetu ni primerjave z materino ljubeznijo, saj mati ljubi svojega otroka brez pričakovanja vrnitve." Z glavo na njihovih lotosovih stopalih posveti to knjigo materi vsakega bhakta, vključno z mojo, Dushi.</p> <p>Šri Damodara-Janani govori o zgodbi o slavi Matere Yasode. Še nobena oseba ni bila deležna edinstvenega usmiljenja, ki ga je Krišna izkazal svoji materi, bhakte pa je ves čas poučeval, da je vezna sila ljubezni do njega močnejša celo od njegove vrhovne volje. Lila, ki je v svojih poteh ustavila polboge, očarala prebivalce Gokule in celo omamila Vrhovno Božjo osebnost samega, je ta najmočnejša in lepo pisana luč na materi Yasoda razodetje, ki bo zavezalo srca bhakta in podrobno opisala pot do upanja, da veže srce našega ljubljenega Šri Krišne.</p> <p></p> <p>Na podlagi naukov njegove božanske milosti AC Bhaktivedanta Swami Prabhupada in prejšnjih akarijev (Sridhara Swami, Sanatana Goswami, Jiva Goswami, Srinatha Cakravarti, Visvanatha Cakravarti Thakur, Baladeva Vidyabhusana), Sivarama Swami komentira verze <span style="font-family:'Open Sans', sans-serif;font-size:12px;background-color:#eeece5;">10.9.1-10.11.8</span>, kjer je zabava Damodare živo podrobna.</p> <p>Knjiga je v angleškem jeziku.</p> knjige 37 EUR in_stock