Srila Prabhupada Lilamrta Set Of 2 Volumes - Satsvarupa Dasa Goswami

49,00 €
Z DDV

Gibanje, ki ga je začel, je danes znano milijonom po vsem svetu, vendar je sam ostal v ozadju, brez osebnih ambicij. To je fascinantna biografija izjemnega svetnika, učenjaka in verskega voditelja: A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada. Povečana izdaja.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Zgodba življenja Šrila Prabhupada vam bo dala misliti, kako svet v veliki meri pogreša tega svetnika, ki je pred kratkim hodil med nami. Kot sociološka, ​​filozofska ali religiozna študija, življenjska zgodba Šrila Prabhupada stoji visoko kot edinstven prispevek milijonom posameznikom in celemu svetu.

Če o bhakti-jogi ne berete nič drugega, preberite to biografijo - življenje ene duše, ki je usmerjena v čisto ljubezen do Boga.

Šrila Prabhupada

"Kdo je Šrila Prabhupada?" Ljudje pogosto sprašujejo, na to je vedno težko odgovoriti, saj je Šrila Prabhupada je vedno zavračal običajna telesna poimenovanja. V različnih časih so ga ljudje imenovali učenjak, filozof, kulturni ambasador, ploden avtor, verski voditelj, duhovni učitelj, družbeni kritik in sveti človek. V resnici je bil vse te stvari in še več. Zagotovo ga nihče ne bi mogel zamenjati s sodobnimi podjetniškimi "guruji", ki prihajajo na Zahod s gladko zapakiranimi, zalitimi različicami vzhodne duhovnosti (da bi zadovoljili našo željo po trenutnem počutju in izkoristili našo dobro dokumentirano duhovno naivnost.) Šrila Prabhupada je bil pravi človek (sadhu) globoke intelektualne in duhovne občutljivosti - imel je globoko skrb in sočutje do družbe, ki ji v tako veliki meri manjka resnične duhovne razsežnosti.

Za razsvetljenje človeške družbe je Šrila Prabhupada ustvaril približno osemdeset zvezkov prevodov in povzetkov študij velikih indijskih duhovnih klasik, njegovo delo pa je tiskalo tako v angleščini kot v mnogih tujih jezikih.

Prvotno je izšel v osemdesetih letih v šestih zvezkih. Sedmi zvezek z dodatnimi zgodbami je vključen v ta razširjena dva zvezka. Prvi zvezek sega od otroštva Šrila Prabhupada, njegovih dejavnosti v Indiji, njegove poti v ZDA in njegovega pridigarskega dela v ZDA in drugih državah do leta 1970. Drugi zvezek se nadaljuje od 1971 do 1977. Desetine zanimivih fotografij najpomembnejšega učitelja Zavest o Krišni v zahodnem svetu.

100017

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Srila Prabhupada Lilamrta Set Of 2 Volumes - Satsvarupa Dasa Goswami https://atmarama.si/3580-large/srila-prabhupada-lilamrta-set-of-2-volumes-satsvarupa-dasa-goswami.jpg <p>Zgodba življenja Šrila Prabhupada vam bo dala misliti, kako svet v veliki meri pogreša tega svetnika, ki je pred kratkim hodil med nami. Kot sociološka, ​​filozofska ali religiozna študija, življenjska zgodba Šrila Prabhupada stoji visoko kot edinstven prispevek milijonom posameznikom in celemu svetu.</p> <p>Če o bhakti-jogi ne berete nič drugega, preberite to biografijo - življenje ene duše, ki je usmerjena v čisto ljubezen do Boga.</p> <p></p> <p>Šrila Prabhupada</p> <p>"Kdo je Šrila Prabhupada?" Ljudje pogosto sprašujejo, na to je vedno težko odgovoriti, saj je Šrila Prabhupada je vedno zavračal običajna telesna poimenovanja. V različnih časih so ga ljudje imenovali učenjak, filozof, kulturni ambasador, ploden avtor, verski voditelj, duhovni učitelj, družbeni kritik in sveti človek. V resnici je bil vse te stvari in še več. Zagotovo ga nihče ne bi mogel zamenjati s sodobnimi podjetniškimi "guruji", ki prihajajo na Zahod s gladko zapakiranimi, zalitimi različicami vzhodne duhovnosti (da bi zadovoljili našo željo po trenutnem počutju in izkoristili našo dobro dokumentirano duhovno naivnost.) Šrila Prabhupada je bil pravi človek (sadhu) globoke intelektualne in duhovne občutljivosti - imel je globoko skrb in sočutje do družbe, ki ji v tako veliki meri manjka resnične duhovne razsežnosti.</p> <p>Za razsvetljenje človeške družbe je Šrila Prabhupada ustvaril približno osemdeset zvezkov prevodov in povzetkov študij velikih indijskih duhovnih klasik, njegovo delo pa je tiskalo tako v angleščini kot v mnogih tujih jezikih.</p> <p>Prvotno je izšel v osemdesetih letih v šestih zvezkih. Sedmi zvezek z dodatnimi zgodbami je vključen v ta razširjena dva zvezka. Prvi zvezek sega od otroštva Šrila Prabhupada, njegovih dejavnosti v Indiji, njegove poti v ZDA in njegovega pridigarskega dela v ZDA in drugih državah do leta 1970. Drugi zvezek se nadaljuje od 1971 do 1977. Desetine zanimivih fotografij najpomembnejšega učitelja Zavest o Krišni v zahodnem svetu.</p> knjige 49 EUR in_stock