Skanda Purana (stories from the) - Purnaprajna Dasa

15,50 €
Z DDV

Skanda Purana je ena od osemnajstih glavnih Puranov, kot je navedeno v Širmad-Bhagavatamu (12.7.23-24): "Osemnajst glavnih Punarov so Brahama, Padma, Visnu, Siva, Linga, Garuda, Narada, Bhagavata, Agni, Skanda, Bhavisya, Brahma-vaivarta, Markandeya, Vamana, Varaha, Matsya, Kurma in Brahmanda Puranas. " Od vseh Puranov je Skanda Purana daleč največja, kot je razloženo v Shrimad-Bhagavatam (12.13.4-9), ki vsebuje osemdeset tisoč tisoč verzov.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

O knjigi: Siva je svoje duhovne energije vrgel v ogenj. Toda Agni, bog ognja, ni mogel dolgo nositi svojega sijaja. Zalil jo je v reko Gango, zaradi česar so njene hladne vode zavrele. Tako ustvarjena strašna vročina je podžgala trstje na rečnih bregovih. Šivinova energija se je v velikem utripu spremenila v otroka, nakup s šestimi kroglicami in dvanajstimi rokami.

Ko je ogenj ugasnil, je šest čudnih nimf, imenovanih Kritikkas, našlo otroka. Negovale so ga in odpeljali do Šive. Pogled tega izjemnega otroka je boga napolnil s strahospoštovanjem. Poimenovali so ga številna imena: Skanda, energijska emisija; Gangeya, sin Ganga: in Kartik, sin deklic Krittike. Siva mu je dal močno orožje, vel, kot orožje: petelin za njegove insignije: in pav za svoje vozilo, njegovo vahano.

100188

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Skanda Purana (stories from the) - Purnaprajna Dasa https://atmarama.si/3619-large/skanda-purana-stories-from-the-purnaprajna-dasa.jpg <p style="margin-top:0px;margin-bottom:1rem;color:#666666;font-family:Poppins, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;"><span style="color:#666666;font-family:Poppins, sans-serif;"><span style="font-size:13px;">O knjigi: Siva je svoje duhovne energije vrgel v ogenj. Toda Agni, bog ognja, ni mogel dolgo nositi svojega sijaja. Zalil jo je v reko Gango, zaradi česar so njene hladne vode zavrele. Tako ustvarjena strašna vročina je podžgala trstje na rečnih bregovih. Šivinova energija se je v velikem utripu spremenila v otroka, nakup s šestimi kroglicami in dvanajstimi rokami.</span></span></p> <p style="margin-top:0px;margin-bottom:1rem;color:#666666;font-family:Poppins, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;"><span style="color:#666666;font-family:Poppins, sans-serif;"><span style="font-size:13px;">Ko je ogenj ugasnil, je šest čudnih nimf, imenovanih Kritikkas, našlo otroka. Negovale so ga in odpeljali do Šive. Pogled tega izjemnega otroka je boga napolnil s strahospoštovanjem. Poimenovali so ga številna imena: Skanda, energijska emisija; Gangeya, sin Ganga: in Kartik, sin deklic Krittike. Siva mu je dal močno orožje, vel, kot orožje: petelin za njegove insignije: in pav za svoje vozilo, njegovo vahano.</span></span></p> knjige 15.5 EUR in_stock