Crying For Krishna

Crying For Krishna

5,00 €
Z DDV

To je zelo lepa meditacijska knjiga, ki opisuje mantranje Hare Krišna maha mantre. Intezivne emocije, ki nam pomagajo na naši duhovni poti.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

To je zelo lepa meditacijska knjiga, ki opisuje mantranje Hare Krišna maha mantre. Intezivne emocije, ki nam pomagajo na naši duhovni poti.

Mantranje Hare Krišna maha mantre je tako čudovita in resnično prava dejavnost, ki jo imamo. Vse ostale dejavnosti so sekundarne v primerjavi z njo. Te sekundarne dejavnosti nam lahko pomagajo navezati se na to primarno dejavnost. Mantranje bi lahko primerjali, kakor je imel navado reči Šrila Prabhupada, s klicanjem nemočnega otroka po materinski ljubezni.

Ampak kaj to pomeni, mantranje Hare Krišna kakor nemočni otrok? Gospod Caitanya pravi, ayi nanda tanuja kinkaram; »jaz sem najbolj padel«. Mi smo padli v tem materialnem svetu, smo pogojeni. Ko mati vidi, da je njen otrok padel na tla, kaj ponavadi naredi? Ne pusti ga kar ležati na tleh, ampak ga objame, potolaži ga ter pobere s tal. In enako kot ta otrok moramo mi prav tako mantrati Hare Krišna maha mantro, prositi Krišno. » Jaz sem prav tako kot ta otrok padel v ta materialni svet, v katerem trpim. Čeprav je veliko dobrih možnosti tu, sem ločen od Tebe. Prosim, dvigni me gor k Sebi.«

Mi želimo, da Krišna stegne roke k nam; mi Ga povsod iščemo, Mu želimo dati svoje srce, in Ga prosimo, da nas popelje navzgor k Njemu domov. Radi bi bili v Njegovi bližini, da Ga objamemo in s tem nas lahko povzdigne iz materialnega nivoja na duhovni nivo.

Jokati za Krišno nas inspirira, da začnemo emocionalno hrepeneti za Gospodovo družbo, in to hrepenenje je cena za božanski vstop v duhovni svet. Ni važno, ali mantramo sveto ime Gospoda na japo ali imamo kirtan, vedno je ta dejavnost festival za dušo.

Oh, Milostljivi Krišna, prosim Te:
Daj mi toliko ljubezni
za mantranje, da ni pomembno
kaj se zgodi, Jaz ne bom nikoli
Obupal!
Pomagaj mi pri predaji
moje uporniške narave
k Tvojim lotosovim stopalom.

9419

Podatki

Teža (v kg) :
0.1500
Specifikacija :
181 strani, velikost: 10.5 x 15 x 1.7 cm
Platnice :
Trde
Avtor :
Kancana-valli devi dasi
Založnik :
Gopinath Publications
Leto izdaje :
2014
Jezik :
Angleščina

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Crying For Krishna https://atmarama.si/83-large/crying-for-krishna.jpg <p>To je zelo lepa meditacijska knjiga, ki opisuje mantranje Hare Krišna maha mantre. Intezivne emocije, ki nam pomagajo na naši duhovni poti.</p> <p>Mantranje Hare Krišna maha mantre je tako čudovita in resnično prava dejavnost, ki jo imamo. Vse ostale dejavnosti so sekundarne v primerjavi z njo. Te sekundarne dejavnosti nam lahko pomagajo navezati se na to primarno dejavnost. Mantranje bi lahko primerjali, kakor je imel navado reči Šrila Prabhupada, s klicanjem nemočnega otroka po materinski ljubezni.</p> <p>Ampak kaj to pomeni, mantranje Hare Krišna kakor nemočni otrok? Gospod Caitanya pravi, ayi nanda tanuja kinkaram; »jaz sem najbolj padel«. Mi smo padli v tem materialnem svetu, smo pogojeni. Ko mati vidi, da je njen otrok padel na tla, kaj ponavadi naredi? Ne pusti ga kar ležati na tleh, ampak ga objame, potolaži ga ter pobere s tal. In enako kot ta otrok moramo mi prav tako mantrati Hare Krišna maha mantro, prositi Krišno. » Jaz sem prav tako kot ta otrok padel v ta materialni svet, v katerem trpim. Čeprav je veliko dobrih možnosti tu, sem ločen od Tebe. Prosim, dvigni me gor k Sebi.«</p> <p>Mi želimo, da Krišna stegne roke k nam; mi Ga povsod iščemo, Mu želimo dati svoje srce, in Ga prosimo, da nas popelje navzgor k Njemu domov. Radi bi bili v Njegovi bližini, da Ga objamemo in s tem nas lahko povzdigne iz materialnega nivoja na duhovni nivo.</p> <p>Jokati za Krišno nas inspirira, da začnemo emocionalno hrepeneti za Gospodovo družbo, in to hrepenenje je cena za božanski vstop v duhovni svet. Ni važno, ali mantramo sveto ime Gospoda na japo ali imamo kirtan, vedno je ta dejavnost festival za dušo.</p> <p> </p> <p>Oh, Milostljivi Krišna, prosim Te:<br />Daj mi toliko ljubezni<br />za mantranje, da ni pomembno<br />kaj se zgodi, Jaz ne bom nikoli<br />Obupal!<br />Pomagaj mi pri predaji<br />moje uporniške narave<br />k Tvojim lotosovim stopalom.</p> <p> </p> knjige 9419 5 EUR in_stock