Sri Caitanya-caritamrta Pocket Edition (komplet 9ih knjig)

Sri Caitanya-caritamrta Pocket Edition (komplet 9ih knjig)

85,00 €
Z DDV

Sri Caitanya-caritamrta je glavno delo o življenju in naukih Sri Chaitanya Mahaprabhuja, inkarnacije Krišne, ki se je pojavil v Indiji pred petstotimi leti. Gospod Chaitanya je uvedel skupinsko petje svetih imen Boga, kot predpisan proces samospoznanja za dobo v kateri živimo.

Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Sri Caitanya-caritamrta je glavno delo o življenju in naukih Sri Chaitanya Mahaprabhuja, inkarnacije Krišne, ki se je pojavil v Indiji pred petstotimi leti. Gospod Chaitanya je uvedel skupinsko petje svetih imen Boga, kot predpisan proces samospoznanja za dobo v kateri živimo. Začel je to kar danes imenujemo Hare Krišna gibanje, saj je ustanovitelj gibanja, Srila Prabhupada, iz Caitanyovega nasledstva duhovnih učiteljev.

Ena od temeljnih knjig Gaudiya Vaisnavisma. Sri Caitanya-Caritamrto je napisal Krishnadas Kaviraj Goswami v 16 stoletju. Ko jo je Srila Prabhupada prevedel, jo je opisal kot podiplomski študij duhovnega življenja. Sri Caitanya-Caritamrta je glavni vir informacij o mahavadanyaya avataru, najmilostnejši inkarnaciji Boga in o njegovih prekrasnih zabav s družabniki. Knjiga razkrije Sri Caitanya Mahaprabhuja kot inkarnacijo za to dobo.

8976

Podatki

Komentar :
Knjige je možno kupiti golj v kompletu.
Teža (v kg) :
6.9500
Specifikacija :
približno 850 strani na knjigo, 149 barvnih slik, velikost celotnega kompleta 13 x 18 x 37 cm.
Platnice :
Trde
Avtor :
A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada
Založnik :
The Bhaktivedanta Book Trust
Leto izdaje :
2005
Jezik :
Angleščina
Število knjig v kompletu :
9
ISBN :
1-84599-047-1

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Sri Caitanya-caritamrta Pocket Edition (komplet 9ih knjig) https://atmarama.si/124-large/sri-caitanya-caritamrta-pocket-edition-komplet-9ih-knjig.jpg <div class="std"> <p>Sri Caitanya-caritamrta je glavno delo o življenju in naukih Sri Chaitanya Mahaprabhuja, inkarnacije Krišne, ki se je pojavil v Indiji pred petstotimi leti. Gospod Chaitanya je uvedel skupinsko petje svetih imen Boga, kot predpisan proces samospoznanja za dobo v kateri živimo. Začel je to kar danes imenujemo Hare Krišna gibanje, saj je ustanovitelj gibanja, Srila Prabhupada, iz Caitanyovega nasledstva duhovnih učiteljev.</p> <p>Ena od temeljnih knjig Gaudiya Vaisnavisma. Sri Caitanya-Caritamrto je napisal Krishnadas Kaviraj Goswami v 16 stoletju. Ko jo je Srila Prabhupada prevedel, jo je opisal kot podiplomski študij duhovnega življenja. Sri Caitanya-Caritamrta je glavni vir informacij o mahavadanyaya avataru, najmilostnejši inkarnaciji Boga in o njegovih prekrasnih zabav s družabniki. Knjiga razkrije Sri Caitanya Mahaprabhuja kot inkarnacijo za to dobo.</p> </div> knjige 85 EUR in_stock