Srimad Bhagavatam: Četrti spev

25,50 €
Z DDV

Srimad Bhagavatam spada med najstarodavnejše Vedske spise, imenovane Purane. Med vsemu Puranami slavi Srimad Bhagavatam kot Amala Purana, kar pomeni, da je ''brezmadežna'', namenjena najizbranejšim modrecem in duhovnim praktikantom civiliziranega sveta.

Komentar napisal Visvanatha Cakravarti Thakura.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

To mojstrovino dolgo pozabljene Vedske kulture nam s svojimi avtoritativnimi prevodi in jasnimi komentarji približuje eden najuglednejših predstavnikov visoke Vedske civilizacije, Visvanatha Cakravarti Thakura. Rečeno je, da se duhovni praktikant s prebiranjem in poslušanjem sporočila Srimad Bhagavatama lahko odreši vsake nevarnosti ali trpljenja, osvobodi vsakršne iluzije in postane srečen.

Srimad Bhagavatam je poleg Bhagavad-Gite najbolj temeljen vodič duhovne znanosti, ki vsebuje 18.000 verzov v starodavnem Vedskem Sanskritu, jeziku, ki ga danes razume zelo majhno število intelektualcev in duhovnih praktikantov. Ravno zato so ti prevodi in komentarji Visvanatha Cakravarti Thakure zelo revolucionalni, saj nam omogočajo vpogled in razumevanje najstarejših zapisov človeštva v skladu z izvornim, tisočletja starim razumevanjem sporočila, kot se je prenašalo in ohranjalo v nepretrganem starodavnem nasledstvu duhovnih učiteljev.

8952

Podatki

Teža (v kg) :
0.7500
Specifikacija :
616 strani, 14.5 x 22 x 3.5 cm
Platnice :
Trde
Avtor :
Srila Visvanatha Cakravarti Thakura
Založnik :
Sri Vaikuntha Enterprises, Chennai
Leto izdaje :
2009
Jezik :
Angleščina
ISBN :
978-81-89564-13-10

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Srimad Bhagavatam: Četrti spev https://atmarama.si/3616-large/srimad-bhagavatam-četrti-spev.jpg <p>To mojstrovino dolgo pozabljene Vedske kulture nam s svojimi avtoritativnimi prevodi in jasnimi komentarji približuje eden najuglednejših predstavnikov visoke Vedske civilizacije, Visvanatha Cakravarti Thakura. Rečeno je, da se duhovni praktikant s prebiranjem in poslušanjem sporočila Srimad Bhagavatama lahko odreši vsake nevarnosti ali trpljenja, osvobodi vsakršne iluzije in postane srečen.</p> <p>Srimad Bhagavatam je poleg Bhagavad-Gite najbolj temeljen vodič duhovne znanosti, ki vsebuje 18.000 verzov v starodavnem Vedskem Sanskritu, jeziku, ki ga danes razume zelo majhno število intelektualcev in duhovnih praktikantov. Ravno zato so ti prevodi in komentarji Visvanatha Cakravarti Thakure zelo revolucionalni, saj nam omogočajo vpogled in razumevanje najstarejših zapisov človeštva v skladu z izvornim, tisočletja starim razumevanjem <span class="Unicode" style="white-space:normal;text-decoration:none;" title="International Alphabet of Sanskrit Transliteration">sporočila, kot se je prenašalo in ohranjalo v </span>nepretrganem starodavnem nasledstvu duhovnih učiteljev.</p> knjige 25.5 EUR in_stock