RAJA janeževe zvezdice 50 g

    2,40 €
    Z DDV

    Janeževe zvezde so plodovi, ki rastejo na majhnih, vedno zelenih drevesih v južni in jugozahodni Aziji. Plodovi imajo obliko večkrake (tudi osemkrake) zvezde, v vsakem kraku je rjavo seme. Zvezde poberejo z dreves tik preden dozorijo. Janeževa zvezda ima okus in vonj, ki je zelo podoben janeževemu. V obeh primerih ga povzroča ista sestavina, anetole, zato se začimbi nadomeščata

    Količina
    Na zalogi

     

    Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

     

    Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

     

    Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

    Janeževo zvezdo uporabljajo kitajska, indijska, malajska, indonezijska in vietnamska kuhinja. V indijski je glavna sestavina garam masale, v kitajski pa praška petih dišav. Veliko jo je v slavni vietnamski juhi z rezanci. Janeževo zvezdo uporabljajo povsod tam, kjer se uporablja tudi janež.


    Zvezdasti janež  RAJA

    Neto količina: 50 g. Poreklo: Kitajska.

    Uporabno najmanj do: na embalaži zadaj.

    Lahko vsebuje sledi oreščkov, zelene, gorčice in glutena.

    Hraniti v nepredušni posodi, v hladnem in suhem prostoru.

    Pakira:RAJA whole sale srl, Via G. Di-Vittorio-49, 25122 Brescia, Italija

    Distributer za Slovenijo: Atmarama d.o.o., Žibertova 27, Ljubljana

    Povprečna hranilna vrednost na 100 g: Energijska vrednost  1512 KJ/361 kcal,

    maščobe 16 g, od tega nasičene maščobne kisline 0 g, ogljikovi hidrati 63 g, od tega sladkorji 0 g, prehranske vlaknine 29 g, beljakovine 14 g, sol 11,8 g.


    001151

    16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

    Mnenja kupcev

    Napiši svoje mnenje

    RAJA janeževe zvezdice 50 g

    Janeževe zvezde so plodovi, ki rastejo na majhnih, vedno zelenih drevesih v južni in jugozahodni Aziji. Plodovi imajo obliko večkrake (tudi osemkrake) zvezde, v vsakem kraku je rjavo seme. Zvezde poberejo z dreves tik preden dozorijo. Janeževa zvezda ima okus in vonj, ki je zelo podoben janeževemu. V obeh primerih ga povzroča ista sestavina, anetole, zato se začimbi nadomeščata

    Napiši svoje mnenje