BIO Ashwagandha 250 kapsul-125 g

15,00 €
Z DDV

Ashwagandha (ašvaganda) v prahu BIO - 250 kapusl 

Ašvaganda je v ajurvedi esencialna rastlina in ena najbolj cenjenih rastlin, poznana tudi pod imenom indijski ginseng, saj se jo v ajurvedi uporablja na podoben način kot ginseng v tradicionalni kitajski medicini. V zdravilne namene se jo porablja že tisočletja.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Ashwagandha (ašvaganda) v prahu BIO - 250 kapsul

Ašvaganda je v ajurvedi esencialna rastlina in ena najbolj cenjenih rastlin, poznana tudi pod imenom indijski ginseng, saj se jo v ajurvedi uporablja na podoben način kot ginseng v tradicionalni kitajski medicini. V zdravilne namene se jo porablja že tisočletja.

V korenini rastline se skriva največ učinkovin, ki pozitivno vplivajo na različne zdravstvene težave. Lahko se jo uživa ali pa nanaša na kožo oziroma oboleli predel. Je nadvse vsestranska in zato cenjena v treh različnih tradicionalnih medicinah.

Poznana je tudi po imenu indijski ginseng, ker tako dobro deluje na povečano zmožnost razmišljanja oziroma na možganske funkcije (podobno kot ginseng). 

 Priporočena dnevna količina in uporaba

Priporočeni vnos je pol čajne žličke na dan oziroma do 2 grama dnevno. Lahko jo jemljemo v dveh delih, zjutraj in zvečer, ali samo zvečer. Nosečnicam uživanje odsvetujemo.

Ashwagandho vmešamo v katerokoli tekočino: vodo, čaj, kavo, kakav, jogurt, sok, smuti ipd.

Sestavine: 100% ašvaganda v prahu iz ekološke pridelave. Brez konzervansov in aditivov.

Sestavine (na 100 g izdelka): maščobe: 0,3 g, od tega nasičene: 0,1 g; beljakovine: 3,7 g; ogljikovi hidrati: 47 g, od tega sladkorji: 10,7 g; vlaknine: 36 g; soli:0,62 g

Energijska vrednost na 100 g izdelka: 1159 kJ/ 277 kCal

Pakiranje

Nepredušna vrečka z zadrgo ali šatulja, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom. Sestavljena je iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti izdelka.

Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.

Poreklo

Indija

000641

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

BIO Ashwagandha 250 kapsul-125 g https://atmarama.si/4162-large/bio-ashwagandha-250-kapsul-125-g.jpg <p>Ashwagandha (ašvaganda) v prahu BIO - 250 kapsul</p> <p>Ašvaganda je v ajurvedi esencialna rastlina in ena najbolj cenjenih rastlin, poznana tudi pod imenom indijski ginseng, saj se jo v ajurvedi uporablja na podoben način kot ginseng v tradicionalni kitajski medicini. V zdravilne namene se jo porablja že tisočletja.</p> <p>V korenini rastline se skriva največ učinkovin, ki pozitivno vplivajo na različne zdravstvene težave. Lahko se jo uživa ali pa nanaša na kožo oziroma oboleli predel. Je nadvse vsestranska in zato cenjena v treh različnih tradicionalnih medicinah.</p> <p>Poznana je tudi po imenu indijski ginseng, ker tako dobro deluje na povečano zmožnost razmišljanja oziroma na možganske funkcije (podobno kot ginseng). </p> <p> Priporočena dnevna količina in uporaba</p> <p>Priporočeni vnos je pol čajne žličke na dan oziroma do 2 grama dnevno. Lahko jo jemljemo v dveh delih, zjutraj in zvečer, ali samo zvečer. Nosečnicam uživanje odsvetujemo.</p> <p>Ashwagandho vmešamo v katerokoli tekočino: vodo, čaj, kavo, kakav, jogurt, sok, smuti ipd.</p> <p>Sestavine: 100% ašvaganda v prahu iz ekološke pridelave. Brez konzervansov in aditivov.</p> <p>Sestavine (na 100 g izdelka): maščobe: 0,3 g, od tega nasičene: 0,1 g; beljakovine: 3,7 g; ogljikovi hidrati: 47 g, od tega sladkorji: 10,7 g; vlaknine: 36 g; soli:0,62 g</p> <p>Energijska vrednost na 100 g izdelka: 1159 kJ/ 277 kCal</p> <p>Pakiranje</p> <p>Nepredušna vrečka z zadrgo ali šatulja, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom. Sestavljena je iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti izdelka.</p> <p></p> <p>Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.</p> <p></p> <p>Poreklo</p> <p>Indija</p> vsi-produkti 15 EUR in_stock