Chasing Rhinos With The Swami: Volume 1

Chasing Rhinos With The Swami: Volume 1

27,00 €
Z DDV

Izjemen potopis Šyamasundare enega prvih učencev NS Šrila Prabhupada. Opisuje svoje dogodivščine, ki jih je kot sluga Šrila Prabhupade doživljal na popotovanjih po celem svetu. Priporočamo. 

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Izjemen potopis Šyamasundare enega prvih učencev NS Šrila Prabhupada. Opisuje svoje dogodivščine, ki jih je kot sluga Šrila Prabhupade doživljal na popotovanjih po celem svetu. Priporočamo. 

https://www.youtube.com/watch?v=5CvDUtpACys

Shyamasundar das (Sam Speerstra) je bil eden izmed najzgodnejših učencev AC Bhaktivedanta Swami Prabhupada, ki mu je pomagal pri oblikovanju gibanja Hare Krsna v okrožju Haight-Ashbury v San Franciscu v Londonu in je nato kot Swamijev osebni sekretar Šrila Prabhupade v sedmih letih prepotoval Indijo, Rusijo in zahodni svet. "Preganjati nosoroge s Svamijem" je intimen prikaz neverjetnih dogodivščin Prabhupade in tega, kako so se življenja tako številnih mladih zahodnjakov čarobno preoblikovala. Zagotovo vam bo srce zaigralo od navdušenja.

Oktobra 1970 je A. C. Bhaktivedanta Swami prišel v Indijo z svojimi dvajsetimi zahodnimi učenci, da bi ponovno vžgal umirajoče plamene zavesti Krišne v deželi svojega rojstva. Šrila Prabhupada in njegovi plešeči beli sloni so bili takojšnja nacionalna senzacija. V manj kot osemnajstih mesecih je Prabhupada ustanovil ISKCON kot glavno duhovno silo v Indiji in postavil temelje za tri ogromne templje in ducat centrov po vsej Indiji. Junija 1971 je Shyamasundar das postal osebni sekretar Prabhupade in naslednji dve leti potoval z njim po vsem svetu - po vsej Indiji, šel je hladno vojno Rusije, v Afriko, Avstralijo, Novo Zelandijo, Hong Kong, na Japonsko ter po Evropi in Amerika - in bil priča priča neverjetnim dosežkom Prabhupade. Zdaj pa so tukaj zgodbe Shyamasundarja s 180 fotografijami, ki v dobro raziskani in intimnem potopisu opisujejo to najbolj vznemirljivo epizodo v Prabhupadovem neverjetnem potovanju.

000586

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Chasing Rhinos With The Swami: Volume 1 https://atmarama.si/3780-large/chasing-rhinos-with-the-swami-volume-1.jpg <p>Izjemen potopis Šyamasundare enega prvih učencev NS Šrila Prabhupada. Opisuje svoje dogodivščine, ki jih je kot sluga Šrila Prabhupade doživljal na popotovanjih po celem svetu. Priporočamo. </p> <p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=5CvDUtpACys">https://www.youtube.com/watch?v=5CvDUtpACys</a></p> <p>Shyamasundar das (Sam Speerstra) je bil eden izmed najzgodnejših učencev AC Bhaktivedanta Swami Prabhupada, ki mu je pomagal pri oblikovanju gibanja Hare Krsna v okrožju Haight-Ashbury v San Franciscu v Londonu in je nato kot Swamijev osebni sekretar Šrila Prabhupade v sedmih letih prepotoval Indijo, Rusijo in zahodni svet. "Preganjati nosoroge s Svamijem" je intimen prikaz neverjetnih dogodivščin Prabhupade in tega, kako so se življenja tako številnih mladih zahodnjakov čarobno preoblikovala. Zagotovo vam bo srce zaigralo od navdušenja.</p> <p></p> <p>Oktobra 1970 je A. C. Bhaktivedanta Swami prišel v Indijo z svojimi dvajsetimi zahodnimi učenci, da bi ponovno vžgal umirajoče plamene zavesti Krišne v deželi svojega rojstva. Šrila Prabhupada in njegovi plešeči beli sloni so bili takojšnja nacionalna senzacija. V manj kot osemnajstih mesecih je Prabhupada ustanovil ISKCON kot glavno duhovno silo v Indiji in postavil temelje za tri ogromne templje in ducat centrov po vsej Indiji. Junija 1971 je Shyamasundar das postal osebni sekretar Prabhupade in naslednji dve leti potoval z njim po vsem svetu - po vsej Indiji, šel je hladno vojno Rusije, v Afriko, Avstralijo, Novo Zelandijo, Hong Kong, na Japonsko ter po Evropi in Amerika - in bil priča priča neverjetnim dosežkom Prabhupade. Zdaj pa so tukaj zgodbe Shyamasundarja s 180 fotografijami, ki v dobro raziskani in intimnem potopisu opisujejo to najbolj vznemirljivo epizodo v Prabhupadovem neverjetnem potovanju.</p> vsi-produkti 27 EUR in_stock