Urid dal - 2KG
Uporabi se ga predvsem za južnoindijske jedi kot so Idly, Pongal, Vada, Dosa, Papadams in včasih tudi za juhe. Kot pri vseh stročnicah gre tudi tukaj za beljakovinsko bogato začimbo, ki se priporoča predvsem pri vegetarijanskih jedeh
Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.
PRIPRAVA: Lečo namočimo za najmanj 1 uro, odcedimo in kuhamo 15-20 minut, oziroma odvisno od recepta.
Urid dal (razpolovljena leča) 2 kg Poreklo:Mjanmar Dobavitelj in uporabno najmanj do: na embalaži. Distributer: Atmarama d.o.o., Žibertova 27, Ljubljana
Hranilna vrednost na 100 gr: energijska vrednost 1155 kJ/275 kcal: Maščobe 1,4 g, Ogljikovi hidrati 41 g, Beljakovine 24,9 g, Prehranske vlaknine 10 g