Zeolit v prahu 500 g

    20,00 €
    Z DDV

    Zeolit v prahu - naravni razstrupljevalec 554

    Količina
    Na zalogi

     

    Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

     

    Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

     

    Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

    Zeolit klinoptilolit v prahu

    Vulkanska kamnina zeolit spada med najmočnejše naravne razstrupljevalce na svetu. Naravna kamnina zeolit v obliki užitnega vulkanskega minerala klinoptilolita pomaga očistiti telo okoljskih in prehranskih strupov.

    Nastal je v času velikih vulkanskih izbruhov in ima sposobnost vezati nase strupe, ostanke pesticidov in težkih kovin. Predstavlja lahko tudi odlično alternativo nekaterim zdravilom. Obstaja več vrst zeolitov, med katerimi je aktivirana kristalna oblika klinoptilolit najbolj cenjena in raziskana. Kristali vsebujejo življenjsko pomembne minerale: natrij, kalcij, kalij, magnezij, železo in ostale elemente.

    Posebno lastnost mu dajejo negativne ionske izmenjave. S pomočjo zeolita klinoptilolita izločamo strupe in škodljive snovi, ki nam kradejo energijo: svinec, arzen, kadmij, nikelj, uran, živo srebro, amoniak ... Pa tudi ostanke zdravil, patogene bakterije in viruse.

    Zeolit je že aktiviran s pomočjo posebnega postopka. Segrevamo ga namreč na 250-400 stopinj Celzija. Potem ga z mlini na kamen večkrat meljejo do željene granulacije. To je samo 5 µm. To je bistveno manj, kot večina ostalih zeolitov na trgu.

    Obstaja raziskava, kjer srbski zeolit svetovno gledano zaseda tretje mesto. Je takoj za japonskim in kubanskim. Zeolit iz Srbije je vrhunski izdelek. Na trgu je moč dobiti tudi zeolit iz Slovaške ali Norveške, vendar je kvaliteta in čistost ključne komponente na nižjem nivoju. Poleg tega je zelo pomembna tudi predelava oz. način aktivacije zeolita.

    Zakaj kupiti naš zeolit?

    • Naš vulkanski mineral zeolit je 100 % naraven in brez umetnih dodatkov. Prihaja iz izbranega rudnika v Srbiji, kjer dokazano proizvajajo najboljše zeolite klinoptilolite na svetu.
    • Uvažamo ga direktno iz izbranega rudnika v Srbiji. Osebno poznamo proizvajalca in smo se prepričali o kvaliteti.
    • Je že aktiviran
    • Granulacija je samo 5 µm. 
    • Nudimo 100 % garancijo na zadovoljstvo.
    • Imamo odlično ceno
    • Izdelek ima neomejen rok uporabe.

    Sestavine

    Vulkanski mineral zeolit klinoptilolit 93 % v prahu. Granulacija zeolita je 5 µm.

    Pakiranje

    Nepredušna vrečka z zadrgo, kjer izdelek ohrani vso svežino in aromo. Embalaža ščiti pred svetlobo in zrakom, saj je sestavljena iz več slojev zaščite, ki ohranjajo lastnosti vsebine.

    Embalaža je zelo praktična in omogoča recikliranje.

    Shranjevanje in opozorila

    Shranjujte v suhem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom!

    Poreklo

    Srbija

    Certifikati

    Imamo opravljene analize na težke kovine, radioaktivne analize in ostale potrebne kemijske analize. Izdelek je po vseh teh merilih varen.

    000962

    16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

    Mnenja kupcev

    Napiši svoje mnenje

    Zeolit v prahu 500 g

    Zeolit v prahu - naravni razstrupljevalec 554

    Napiši svoje mnenje