• Akcija!

Krišna, vir vsega zadovoljstva - Šrila Prabhupada (NOVO)

19,99 €
Z davkom

S to knjigo smo v slovenščini prvič izčrpno popisali te nenavadne dogodke, ki vas bodo z duhovnimi pustolovščinami in ljubezenskimi zgodbami brez dvoma očarali. Knjiga pa vam bo razodela tudi skrivnost o tem, kako stopiti na pot v duhovni svet, ki je onkraj prostora in časa. 

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Yogiji, modreci in mistiki se že od nekdaj odrekajo posvetnim užitkom in v samoti meditirajo o Šri Krišni, Vsevišnji Božanski Osebnosti, da bi Ga uzrli vsaj za trenutek. Pred pet tisoč leti je ta isti Gospod Krišna (Krsna) sestopil iz transcendentalnega sveta, da bi na Zemlji razodel Svoje večne duhovne zabave, ki jih je veliki modrec Vyasadeva skrbno zabeležil v Bhagavata Purani. 

Na podlagi te Purane je Njegova božanska milost A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, najpomembnejši sodobni učitelj indijske kulture in filozofije, napisal strnjeno študijo, ki jo imate pred seboj, z naslovom Krišna, vir vsega zadovoljstva. S to knjigo smo v slovenščini prvič izčrpno popisali te nenavadne dogodke, ki vas bodo z duhovnimi pustolovščinami in ljubezenskimi zgodbami brez dvoma očarali. Knjiga pa vam bo razodela tudi skrivnost o tem, kako stopiti na pot v duhovni svet, ki je onkraj prostora in časa. 

000333

Podatki

Jezik :
Slovenščina

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Krišna, vir vsega zadovoljstva - Šrila Prabhupada (NOVO) https://atmarama.si/3097-large/krišna-vir-vsega-zadovoljstva-šrila-prabhupada-novo.jpg <p>Yogiji, modreci in mistiki se že od nekdaj odrekajo posvetnim užitkom in v samoti meditirajo o Šri Krišni, Vsevišnji Božanski Osebnosti, da bi Ga uzrli vsaj za trenutek. Pred pet tisoč leti je ta isti Gospod Krišna (Krsna) sestopil iz transcendentalnega sveta, da bi na Zemlji razodel Svoje večne duhovne zabave, ki jih je veliki modrec Vyasadeva skrbno zabeležil v Bhagavata Purani. </p> <p></p> <p>Na podlagi te Purane je Njegova božanska milost A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, najpomembnejši sodobni učitelj indijske kulture in filozofije, napisal strnjeno študijo, ki jo imate pred seboj, z naslovom Krišna, vir vsega zadovoljstva. S to knjigo smo v slovenščini prvič izčrpno popisali te nenavadne dogodke, ki vas bodo z duhovnimi pustolovščinami in ljubezenskimi zgodbami brez dvoma očarali. Knjiga pa vam bo razodela tudi skrivnost o tem, kako stopiti na pot v duhovni svet, ki je onkraj prostora in časa. </p> <p></p> knjige 19.99 EUR in_stock