Our Family Business - Vaisesika Dasa

13,00 €
Z DDV

Kaj če bi lahko zgradili svojo skupnost bhakt, poglabljali svojo zavest o Krišni, dali drugim možnost, da se naučijo o bhakti in hkrati izvajajo dharmo stoletja? V tej zelo berljivi knjigi Vaisesika Dasa razpravlja tako o tem, zakaj bi se morali pridružiti družinskemu podjetju za distribucijo transcendentalnega znanja s pisno besedo, kot tudi o tem, kako distribucija knjig koristi distributerjem, pobožni skupnosti in vsem, ki prejmejo eno od knjig Šrila Prabhupada.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Zgodovina distribucije knjig v ISKCON-u. Kako je distribucija knjig literarni kirtan in jo popolnoma povezuje z yuga-dharmo. Kako uspešna je distribucija knjig, je velika sadhana in vzbuja okus po posluhu in napevu. Štirje zakoni razdeljevanja knjig - preverjena načela, ki zagotavljajo izboljšanje in povečanje distribucije knjig. Zabavni in praktični načini za vključitev celotne skupnosti v sankirtano. V našem družinskem podjetju je jasno razvidno, da so vsi bhakte in vsaka služba del sankirtana. Tudi če distribucija knjig ni vaša glavna služba, pričakujte, da jo boste ob branju te knjige razsvetlili, spodbudili in oživeli.

100095

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Our Family Business - Vaisesika Dasa https://atmarama.si/3596-large/our-family-business-vaisesika-dasa.jpg <p>Zgodovina distribucije knjig v ISKCON-u. Kako je distribucija knjig literarni kirtan in jo popolnoma povezuje z yuga-dharmo. Kako uspešna je distribucija knjig, je velika sadhana in vzbuja okus po posluhu in napevu. Štirje zakoni razdeljevanja knjig - preverjena načela, ki zagotavljajo izboljšanje in povečanje distribucije knjig. Zabavni in praktični načini za vključitev celotne skupnosti v sankirtano. V našem družinskem podjetju je jasno razvidno, da so vsi bhakte in vsaka služba del sankirtana. Tudi če distribucija knjig ni vaša glavna služba, pričakujte, da jo boste ob branju te knjige razsvetlili, spodbudili in oživeli.</p> knjige 13 EUR in_stock