Lives of the Vaishnava Saints - Steven J. Rosen

9,00 €
Z DDV

Živi vaišnave. Svetnika: Shrinivas Acharya., Narottam Des Thakur in Shyamananda Pandit dodajata dobro dokumentirano gradivo v angleščini, včasih iz virov v indijskem jeziku, o pomembnih svetnikih tradicije Gaudiya Vaishnava. Steven Rosen je v tem delu poseben poudarek na Shrinivas, Narottam in Shyamananda, nekateri so imeli osebni stik s Chaitanyo Mahaprabhu (ustanoviteljico tradicije).

Količina
Zadnji izdelki v trgovini

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Gospoda Rosena, g. C. Bhakrivedanta Swami Prabhuada, je seveda glavna vez v sodobnem času med indijskimi rodovi in ​​širjenjem Gaudije vaišnavizma v tujini v premiku ISKCON. G. Rosen se je začel v ISKCON-u in še naprej vašivanski vadi in veruje.

V tem pogledu G. Rosen v svojem delu poudarja svoj predan odnos do teme in je napisan v slogu "bhakte", ne pa strogo znanstveno. Prilagoditev bralca temu vidiku povečuje njegovo poznavanje izkušenj pobožnosti v tej sampradayjevi navadi. Knjiga je pomembna tudi za študente hinduizma na splošno in predvsem za bhakte, ker poroča g. Rosen in dokumentira zgodovinski razvoj Gaudije vaišnavizma v njegovem formativnem obdobju. Delo je morda edinstveno s predstavitvijo gradiva o višjih stanjih vaišnavske mistike v načinu Sahi-bhave.

100092

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Lives of the Vaishnava Saints - Steven J. Rosen https://atmarama.si/3592-large/lives-of-the-vaishnava-saints-steven-j-rosen.jpg <p>Gospoda Rosena, g. C. Bhakrivedanta Swami Prabhuada, je seveda glavna vez v sodobnem času med indijskimi rodovi in ​​širjenjem Gaudije vaišnavizma v tujini v premiku ISKCON. G. Rosen se je začel v ISKCON-u in še naprej vašivanski vadi in veruje.</p> <p>V tem pogledu G. Rosen v svojem delu poudarja svoj predan odnos do teme in je napisan v slogu "bhakte", ne pa strogo znanstveno. Prilagoditev bralca temu vidiku povečuje njegovo poznavanje izkušenj pobožnosti v tej sampradayjevi navadi. Knjiga je pomembna tudi za študente hinduizma na splošno in predvsem za bhakte, ker poroča g. Rosen in dokumentira zgodovinski razvoj Gaudije vaišnavizma v njegovem formativnem obdobju. Delo je morda edinstveno s predstavitvijo gradiva o višjih stanjih vaišnavske mistike v načinu Sahi-bhave.</p> knjige 9 EUR in_stock