• Nov

Grško seno semena - methi - sabljasti triplati - fenugreek - 100g

2,30 €
Z DDV

Grško seno imenujemo tudi triplat ali sabljasti triplat (angleško pa fenugreek). Je pomembna sestavina raznih karijev. Izvira iz v južne Evrope in Azije, je letno zelišče z belimi cvetovi in ​​trdim, rumenkasto rjavim semenom. V Indiji znan tudi kot methi, je priljubljena sestavina v številnih severno-indijskih jedi. Zelo pomembna tudi v Ajurvedi. 

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

Uporabljamo ga za začinjanje omak, kruha, krompirja in druge zelenjave. Ujema se tudi s fižolom in solatami. Semena pred uporabo kratko prepražim na vroči ponvi.

Po arabskih recepturah lahko z njim pripravimo odličen čaj. Semena prelijemo z vročo vodo in pustimo stati 5-10 minut. Lahko pijemo tudi mrzlega.

Grško seno(triplat)

Neto količina: 100 g. Poreklo: Indija.

Uporabno najmanj do: na embalaži zadaj.

Lahko vsebuje sledi oreščkov, zelene, gorčice in glutena.

Hraniti v nepredušni posodi, v hladnem in suhem prostoru.

Obvezno toplotno obdelati 3 min. na 60°. 

Pakira: CMS Wholesale company srl,

Via Padana Superiore, 40/42, Castegnato, Italija

Distributer za Slovenijo: Atmarama d.o.o., Žibertova 27, Ljubljana

Povprečna hranilna vrednost na 100 g: Energijska vrednost  1351 KJ/323 kcal,

maščobe 6,4 g, od tega nasičene maščobne kisline 0 g, ogljikovi hidrati 58 g,

od tega sladkorji 0 g, prehranske vlaknine 25 g , beljakovine 23 g, sol 0,07 g.

9113

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Mnenja kupcev

Napiši svoje mnenje

Grško seno semena - methi - sabljasti triplati - fenugreek - 100g

Grško seno imenujemo tudi triplat ali sabljasti triplat (angleško pa fenugreek). Je pomembna sestavina raznih karijev. Izvira iz v južne Evrope in Azije, je letno zelišče z belimi cvetovi in ​​trdim, rumenkasto rjavim semenom. V Indiji znan tudi kot methi, je priljubljena sestavina v številnih severno-indijskih jedi. Zelo pomembna tudi v Ajurvedi. 

Napiši svoje mnenje