CMS HALDI POWDER 1KG/kurkuma

Kurkuma v prahu - 1kg - najnižja cena v Sloveniji- No.1

8,00 €
Z davkom

Kurkuma je začimbnica in simbolizira srečo in sonce ter je ena izmed največjih prijateljic jeter in žolčnika. Zapiske o kurkumi najdemo v sanskrtskih besedilih, uporabljali pa so jo za barvanje oblačil, izdelavo kozmetičnih pripravkov in hrane, ter seveda kot začimbo in zdravilo.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Tropska začimba, ki se že tisočletja uporablja v tradicionalni indijski kulturi, pridobiva vse večjo veljavo tudi na Zahodu. Kurkuma (latinsko Curcuma longa) je začimba, ki se imenuje tudi žafran ali rumeni ingver in prihaja iz tropskih gozdov jugovzhodne Azije. Zahodni svet jo uporablja kot začimbo, v indijski kulturi pa se že tisočletja uporablja kot nepogrešljiv dodatek v kozmetiki in v prehrani. 

000514

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Kurkuma v prahu - 1kg - najnižja cena v Sloveniji- No.1 https://atmarama.si/3646-large/kurkuma-v-prahu-1kg-najnižja-cena-v-sloveniji-no1.jpg <p>Tropska začimba, ki se že tisočletja uporablja v tradicionalni indijski kulturi, pridobiva vse večjo veljavo tudi na Zahodu. Kurkuma (latinsko Curcuma longa) je začimba, ki se imenuje tudi žafran ali rumeni ingver in prihaja iz tropskih gozdov jugovzhodne Azije. Zahodni svet jo uporablja kot začimbo, v indijski kulturi pa se že tisočletja uporablja kot nepogrešljiv dodatek v kozmetiki in v prehrani. </p> zacimbe 8 EUR in_stock