Nalepka mandala za okno

3,80 €
Z DDV

Beseda mandala v sanskrtu označuje sveti krog in se povezuje s pojmi, kot so molitev, meditacija, zdravljenje ...

(Za izbiro določene poslikave, jo vpišite pri zaključku nakupa v KOMENTAR, pri izbiri načina pošiljanja)

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Beseda mandala v sanskrtu označuje sveti krog in se povezuje s pojmi, kot so molitev, meditacija, zdravljenje ...

Verjetno ste vsaj enkrat srečali razkošni prikaz kroga, organiziranega okoli središča, v katerem so liki, simboli, figure ali znaki razporejeni simetrično ali komplementarno. Če niste, je dovolj, da si predstavljate simbol jin-jang ali sliko, ki jo vidite v kalejdoskopu, ker je prvi preprosta in drugi kompleks­nejša oblika mandale.

Človekovo središče

Mandala pušča sledi povsod v naravi; cvetje, školjke, morska zvezda, snežinke, planeti, prerez plodov sadja in drevesa so najočitnejši primeri mandale. Vsak najmanjši delec snovi ima svoje središče in mandala označuje vesolje, od neskon­čno majhnega do neskončno velikega, od atoma do galaksije.

Tudi človek je mandala, rodi se iz mandale in prvič vidi svet skozi mandalo. Jajčna celica ima obliko mandale, tako kot maternica, v kateri se razvija plod. Ko se rodimo, spoznavamo svet, opazujoč ga skozi oči, še en primer mandale, tako kot so to prsi, iz katerih sesamo mleko. Celo telo je mandala. Le poglejte Da Vincijeva vitruvijskega človeka.

000164

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Nalepka mandala za okno https://atmarama.si/2955-large/nalepka-mandala-za-okno.jpg <p style="margin:0px 0px 10px;font-size:1.2em;line-height:1.5em;color:#151515;font-family:'Open Sans', sans-serif;"><span style="font-weight:bold;">Beseda </span><span style="font-weight:bold;">mandala v </span><span style="font-weight:bold;">sanskrtu označuje </span><span style="font-weight:bold;">sveti krog in se povezuje s pojmi, kot so molitev, meditacija, zdravljenje ...</span></p> <p style="margin:0px 0px 10px;font-size:1.2em;line-height:1.5em;color:#151515;font-family:'Open Sans', sans-serif;">Verjetno ste vsaj enkrat srečali razkošni prikaz kroga, organiziranega okoli središča, v katerem so liki, simboli, figure ali znaki razporejeni simetrično ali komplementarno. Če niste, je dovolj, da si predstavljate simbol jin-jang ali sliko, ki jo vidite v kalejdoskopu, ker je prvi preprosta in drugi kompleks­nejša oblika mandale.</p> <h2 style="font-family:'Crete Round', serif, sans-serif;font-weight:300;line-height:1.2em;color:#d23765;margin-top:20px;margin-bottom:10px;font-size:1.8em;">Človekovo središče</h2> <p style="margin:0px 0px 10px;font-size:1.2em;line-height:1.5em;color:#151515;font-family:'Open Sans', sans-serif;"><span style="font-weight:bold;">Mandala </span>pušča sledi povsod v naravi; cvetje, školjke, morska zvezda, snežinke, planeti, prerez plodov sadja in drevesa so najočitnejši primeri mandale. Vsak najmanjši delec snovi ima svoje središče in mandala označuje vesolje, od neskon­čno majhnega do neskončno velikega, od atoma do galaksije.</p> <p style="margin:0px 0px 10px;font-size:1.2em;line-height:1.5em;color:#151515;font-family:'Open Sans', sans-serif;">Tudi človek je mandala, rodi se iz mandale in prvič vidi svet skozi mandalo. Jajčna celica ima obliko mandale, tako kot maternica, v kateri se razvija plod. Ko se rodimo, spoznavamo svet, opazujoč ga skozi oči, še en primer mandale, tako kot so to prsi, iz katerih sesamo mleko. Celo telo je mandala. Le poglejte Da Vincijeva vitruvijskega človeka.</p> vsi-produkti 3.8 EUR in_stock