• Akcija!

Kapljice limone za dušo

7,48 € Popust 50%
14,95 €
Z davkom
Količina
Na zalogi

  • Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25 Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25
  • Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik. Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.
  • Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€. Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Nova knjiga Radhanatha Svamija v slovenščini

Pred nami je zbirka izjemnih misli, ki življenju dajejo dodatno

vrednost, pridih in razgibanost, kot bi čez njegove različne

vidike iztisnili kapljice limone.

Kapljice limone za dušo ni le knjiga, temveč vseživljenjske

izkušnje, slikovito razpršene čez strani življenja.

Okusimo neverjetno moč limonovih kapljic na vsaki strani knjige.Ta pisani mozaik barv in modrosti nam obljublja, da se bomo zamislili nad čudežem, ki mu pravimo življenje.

Knjiga Kapljice limone za dušo je res lepo darilo.

Primerna je za novoletna, rojstnodnevna in druga darila – osebna in poslovna. Sporoča nam, da si je treba v življenju najti čas zase, za dušo.

Opis knjige

  • zelo lepo je oblikovana,
  • vsebuje več kot 140 strani z barvnmi fotografijami in navdihujočimi mislimi,
  • notranjost je iz kakovostnega 170-gramskega papirja,
  • je trdo vezana in ima plastificirani barvni ščitni ovitek, okrašen z UV-lakom,
  • format 15 x 15 cm
  • izdana je le v 1000 izvodih.
100174

Podatki

Jezik :
Slovenščina

Določene reference

7 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Kapljice limone za dušo https://atmarama.si/2885-large/kapljice-limone-za-dušo.jpg <p><strong>Nova knjiga Radhanatha Svamija v slovenščini</strong></p> <p>Pred nami je zbirka izjemnih misli, ki življenju dajejo dodatno</p> <p>vrednost, pridih in razgibanost, kot bi čez njegove različne</p> <p>vidike iztisnili kapljice limone.</p> <p></p> <p>Kapljice limone za dušo ni le knjiga, temveč vseživljenjske</p> <p>izkušnje, slikovito razpršene čez strani življenja.</p> <p></p> <p>Okusimo neverjetno moč limonovih kapljic na vsaki strani knjige.Ta pisani mozaik barv in modrosti nam obljublja, da se bomo zamislili nad čudežem, ki mu pravimo življenje.</p> <p></p> <p>Knjiga Kapljice limone za dušo je res lepo darilo.</p> <p>Primerna je za novoletna, rojstnodnevna in druga darila – osebna in poslovna. Sporoča nam, da si je treba v življenju najti čas zase, za dušo.</p> <p></p> <p>Opis knjige</p> <ul><li>zelo lepo je oblikovana,</li> <li>vsebuje več kot 140 strani z barvnmi fotografijami in navdihujočimi mislimi,</li> <li>notranjost je iz kakovostnega 170-gramskega papirja,</li> <li>je trdo vezana in ima plastificirani barvni ščitni ovitek, okrašen z UV-lakom,</li> <li>format 15 x 15 cm</li> <li>izdana je le v 1000 izvodih.</li> </ul> vsi-produkti 7.47 EUR in_stock