BIO polnozrnati basmati riž 500 g

3,20 €
Z DDV

Ekološko pridelan Basmati riž rjavi BUFO ORGANIC je odličnega vonja in okusa. Riž je lahko prebavljiv, pozitivno deluje na črevesno floro in ne povzroča alergij. Pri kuhanju se zmehča, vendar se ne zlepi, velikost pa podvoji.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

OSNOVNI PODATKI: BIO Basmati riž rjavi (Oryza sativa) velja za enega najbolj cenjenih vrst rižev in ga pridelujejo pretežno ročno. Imenovan je tudi "himalajski princ rižev". Riž basmati se prideluje pretežno ročno in raste v porečju ob vznožju himalajskega gorovja. Ekološko pridelan Basmati riž BUFO ORGANIC je odličnega vonja in okusa. Riž je lahko prebavljiv, pozitivno deluje na črevesno floro in ne povzroča alergij. Basmati riž se pri kuhanju zmehča, vendar se ne zlepi, velikost pa podvoji. Zaradi svoje teksture lahko vsrka različne okuse in je zato primeren za pripravo različnih glavnih jedi, prilog in sladic. 

UPORABA: Basmati riž se uporablja kot priloga različnimm zelenjavnim jedem. Če mu dodamo različno zelenjavo pa je lahko tudi odlična glavna jed.

PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Basmati rižu dodamo vodo v razmerju 1:2,5. Solimo ali začinimo po okusu. Kuhamo približno 12-15 minut. Pustimo v pokriti posodi še cca. 5 minut.

Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.

000726

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

BIO polnozrnati basmati riž 500 g https://atmarama.si/4397-large/bio-polnozrnati-basmati-riž-500-g.jpg <p>OSNOVNI PODATKI: BIO Basmati riž rjavi (Oryza sativa) velja za enega najbolj cenjenih vrst rižev in ga pridelujejo pretežno ročno. Imenovan je tudi "himalajski princ rižev". Riž basmati se prideluje pretežno ročno in raste v porečju ob vznožju himalajskega gorovja. Ekološko pridelan Basmati riž BUFO ORGANIC je odličnega vonja in okusa. Riž je lahko prebavljiv, pozitivno deluje na črevesno floro in ne povzroča alergij. Basmati riž se pri kuhanju zmehča, vendar se ne zlepi, velikost pa podvoji. Zaradi svoje teksture lahko vsrka različne okuse in je zato primeren za pripravo različnih glavnih jedi, prilog in sladic. </p> <p></p> <p>UPORABA: Basmati riž se uporablja kot priloga različnimm zelenjavnim jedem. Če mu dodamo različno zelenjavo pa je lahko tudi odlična glavna jed.</p> <p></p> <p>PRIPRAVA IN SHRANJEVANJE: Basmati rižu dodamo vodo v razmerju 1:2,5. Solimo ali začinimo po okusu. Kuhamo približno 12-15 minut. Pustimo v pokriti posodi še cca. 5 minut.</p> <p></p> <p>Po odprtju izdelek dobro zaprite, hranite na suhem, hladnem in temnem mestu, saj tako izdelek ohrani svojo kvaliteto tudi po odprtju.</p> vsi-produkti 3.2 EUR in_stock