Hanuman eko tinktura ognjič 100 ml

14,80 €
Z DDV

ima protiglivične in protibakterijske učinke, pomirja in blagodejno vpliva na grlo, žrelo in glasilke, pomaga vzdrževati normalno delovanje jeter

Ognjič tinktura je prehransko dopolnilo iz kontrolirane slovenske ekološke pridelave.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Opis

Ognjič tinktura je prehransko dopolnilo iz kontrolirane slovenske ekološke pridelave.

 

SESTAVA TINKTURE OGNJIČ (Calendula officinalis):

cvetovi ognjiča (slovensko poreklo, ekološko),

sadno žganje (slovensko poreklo, ekološko).

 

KOLIČINA 100 ml.

Vse sestavine so pridelane in predelane v Sloveniji.

Ekološko certificirano – kontrolira IKC UM –  SI-EKO-002.

KONCENTRACIJA 1:5, V/V, žganje 45% vol. alk.

Pakirano v steklenički iz temnega stekla skupaj z dozirno kapalko.

 

TINKTURO OGNJIČ (Calendula officinalis) JEMLJEMO:

Zunanje uporabljamo predvsem z vodo razredčeno tinkturo, s katero si umivamo prizadete dele. Pri ranah lahko uporabite tudi nerazredčeno tinkturo.

Notranje jemljemo 25-30 kapljic 3x dnevno 3 tedne, po vsaj tedenskem premoru lahko cikle ponavljamo po potrebi. Tinktura se vedno jemlje z vodo – bodisi jo nakapljamo v kozarec vode ali pa na žličko in poplaknemo s kozarcem vode. Jemljemo pred jedjo ali vsaj eno uro po jedi.

 

NASVETI ZA LAŽJO UPORABO TINKTURE OGNJIČA (Calendula officinalis):

1 stekleničko tinkture 100ml porabimo v cca 3 tednih.

Tinktura suši kožo, zato vam po uporabi predlagamo tudi uporabo mazila, v naši ponudbi je tudi ognjičevo mazilo.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

Hraniti izven dosega otrok.

 

V SKLADU Z EVROPSKIMI UREDBAMI LAHKO O DELOVANJU  NAVEDEMO LE SPODAJ ZAPISANE TRDITVE. ZA MOREBITNA VPRAŠANJA SMO VAM NA VOLJO PREKO EMAILA ALI TELEFONA:

Zaradi provitamina A, esencialnih aminokislinami in antibakterijskih sestavin, ima protiglivične, protibakterijske in druge zdravilne učinke.

Ima pomirjajoč in blagodejen vpliv na grlo, žrelo in glasilke.

Pomaga vzdrževati normalno delovanje jeter.

000669

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Hanuman eko tinktura ognjič 100 ml https://atmarama.si/4300-large/hanuman-eko-tinktura-ognjič-100-ml.jpg <p>Opis</p> <p>Ognjič tinktura je prehransko dopolnilo iz kontrolirane slovenske ekološke pridelave.</p> <p></p> <p> </p> <p>SESTAVA TINKTURE OGNJIČ (Calendula officinalis):</p> <p>cvetovi ognjiča (slovensko poreklo, ekološko),</p> <p>sadno žganje (slovensko poreklo, ekološko).</p> <p> </p> <p></p> <p>KOLIČINA 100 ml.</p> <p>Vse sestavine so pridelane in predelane v Sloveniji.</p> <p></p> <p>Ekološko certificirano – kontrolira IKC UM –  SI-EKO-002.</p> <p></p> <p>KONCENTRACIJA 1:5, V/V, žganje 45% vol. alk.</p> <p></p> <p>Pakirano v steklenički iz temnega stekla skupaj z dozirno kapalko.</p> <p></p> <p> </p> <p></p> <p>TINKTURO OGNJIČ (Calendula officinalis) JEMLJEMO:</p> <p>Zunanje uporabljamo predvsem z vodo razredčeno tinkturo, s katero si umivamo prizadete dele. Pri ranah lahko uporabite tudi nerazredčeno tinkturo.</p> <p></p> <p>Notranje jemljemo 25-30 kapljic 3x dnevno 3 tedne, po vsaj tedenskem premoru lahko cikle ponavljamo po potrebi. Tinktura se vedno jemlje z vodo – bodisi jo nakapljamo v kozarec vode ali pa na žličko in poplaknemo s kozarcem vode. Jemljemo pred jedjo ali vsaj eno uro po jedi.</p> <p></p> <p> </p> <p></p> <p>NASVETI ZA LAŽJO UPORABO TINKTURE OGNJIČA (Calendula officinalis):</p> <p>1 stekleničko tinkture 100ml porabimo v cca 3 tednih.</p> <p>Tinktura suši kožo, zato vam po uporabi predlagamo tudi uporabo mazila, v naši ponudbi je tudi ognjičevo mazilo.</p> <p>Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano.</p> <p>Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.</p> <p>Hraniti izven dosega otrok.</p> <p> </p> <p></p> <p>V SKLADU Z EVROPSKIMI UREDBAMI LAHKO O DELOVANJU  NAVEDEMO LE SPODAJ ZAPISANE TRDITVE. ZA MOREBITNA VPRAŠANJA SMO VAM NA VOLJO PREKO EMAILA ALI TELEFONA:</p> <p>Zaradi provitamina A, esencialnih aminokislinami in antibakterijskih sestavin, ima protiglivične, protibakterijske in druge zdravilne učinke.</p> <p></p> <p>Ima pomirjajoč in blagodejen vpliv na grlo, žrelo in glasilke.</p> <p></p> <p>Pomaga vzdrževati normalno delovanje jeter.</p> vsi-produkti 14.8 EUR in_stock