Črni poper celi 100 g

2,00 €
Z DDV

Črni poper je v kuhinjah po vsem svetu nenadomestljiv, zato ni čudno, da se ga je prijelo ime »kralj začimb«. Črni poper ima prijeten in osvežujoče oster okus. Suha poprova zrna lahko uporabljamo cela ali pa jih po potrebi zdrobimo.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Črni poper vsebuje največ piperina, to je tista snov, ki daje popru vsem poznano ostrino. Za pridobivanje črnega popra je potrebno sadeže obrati še nedozorele in zelene ter jih nato posušiti.

Zrna popra je najbolje zmleti tik pred uporabo, sicer poper hitro izgubi okus. V zrnju pa lahko ob pravilnem shranjevanju ohranja okus in aromo še leta.

ČRNI POPER CELI 100 gr.

Poreklo: Indija. Lahko vsebuje sledi oreščkov.

Dobavitelj in uporabno najmanj do: na embalaži

Distributer: Atmarama d.o.o., Žibertovi 27,

1000 Ljubljana     www.atmarama.si

000629

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Črni poper celi 100 g https://atmarama.si/4052-large/črni-poper-celi-100-g.jpg <p>Črni poper vsebuje največ piperina, to je tista snov, ki daje popru vsem poznano ostrino. Za pridobivanje črnega popra je potrebno sadeže obrati še nedozorele in zelene ter jih nato posušiti.</p> <p>Zrna popra je najbolje zmleti tik pred uporabo, sicer poper hitro izgubi okus. V zrnju pa lahko ob pravilnem shranjevanju ohranja okus in aromo še leta.</p> <p></p> <p class="MsoNormal"><b><span lang="sl" style="font-size:8pt;" xml:lang="sl">ČRNI POPER CELI 100 gr.</span></b></p><p><b></b></p><b></b> <p class="MsoNormal"><span lang="sl" style="font-size:7pt;" xml:lang="sl">Poreklo: Indija. Lahko vsebuje sledi oreščkov.</span></p><p></p> <p class="MsoNormal"><span lang="sl" style="font-size:7pt;" xml:lang="sl">Dobavitelj in uporabno najmanj do: na embalaži</span></p><p></p> <p class="MsoNormal"><span lang="sl" style="font-size:7pt;" xml:lang="sl">Distributer: Atmarama d.o.o., Žibertovi 27, </span></p><p></p> <p class="MsoNormal"><span lang="sl" style="font-size:7pt;" xml:lang="sl">1000 Ljubljana<span>     </span>www.atmarama.si</span></p><p></p> vsi-produkti 2 EUR in_stock