SHATAVARI KAPSULE 60 kapsul (Šatavari) - 500 mg

  19,50 €
  Z DDV

  Naravna podpora za ženske.
  100 % naravni izdelek!
  Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
  Primerno za vegetarijance in vegane!
  Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

  Količina
  Na zalogi

   

  Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

   

  Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

   

  Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

  Zakaj Šatavari kapsule Planet ajurveda?

  100 % organski izdelek.

  Čisti, standardiziran, visokokakovostni izvleček - od drugih podjetij se ločimo med drugim tudi v postopku določanja učinkovitega dnevnega odmerka. Tega določijo na podlagi potrebne količine aktivnih učinkovin iz zdravilne rastline in ne na podlagi teže suhega izvlečka rastline, pri katerem količina teh učinkovin lahko varira glede na letino.

  Kapsule ne vsebujejo konzervansov, kemikalij, dodatkov, umetnih barvil, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat.

  Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule so narejene iz rastlinske celuloze).

  Zagotovljena kakovost. Nosilci standardov ISO in GMP. Kontrola v vseh stopnjah priprave.

  Botanično ime – Asparagus racemosus 

  Asparagus racemosus (Šatavari) je vrsta šparglja, ki raste v Nepalu, na Šrilanki, v Indiji in na področju Himalaje. V ajurvedski medicini je Šatavari pojmovan kot rasajana (pomlajevalno sredstvo) ter se uporablja kot pomembno prehransko dopolnilo za ženske. Znana je kot ženskam prijazna rastlina. Predstavlja bogat vir kalcija, vitamina B, folne kisline, vlaknin, kalija in cinka. Je zelo koristna za vzdrževanje zdravja žensk. Ženske v srednjih letih pogosto prizadenejo nekatere čustvene motnje, kot so jeza, razdražljivost, ljubosumnost, nespečnost, tesnoba, živčnost, depresija in še veliko več. To je odlično sredstvo za obvladovanje nihanj razpoloženja. Podpira zdravje ženskega reproduktivnega sistema. Pomaga vzdrževati ravnovesje v ženski fiziologiji med in po menopavzi. Podpira moške in ženske reproduktivne funkcije. Predstavlja tonik za rodila - pomaga ohranjati dobro udobje pred menstrualnim ciklusom in po njem. Lahko pomaga omiliti simptome pred in po menstruaciji. Pomaga uravnavati menstrualni ciklus. Pomaga zmanjševati simptome povezane z menopavzo in po histerektomiji (kirurška odstranitev maternice). Lahko pomaga pri težavah z neplodnostjo.

  Pakiranje, sestava, odmerjanje kapsul Šatavari Planet Ajurveda: 

  100 % organski izdelek - pri vzgoji rastlin začnemo že pri rastišču. Rastline se vzgajajo v posebnih, kontroliranih okoljih, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil ali gensko spremenjenih organizmov. Pomembna je sestava tal, pH, mikrolokacija rastišča. Pogoji žetve in nadaljnja predelava so strogo definirani. Proizvodnja poteka v strogo nadzorovanem okolju pod strogo določenimi pogoji v skladu z najvišjimi standardi v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. Le tako lahko zagotovimo, da bo uporabnik dobil kakovosten izdelek, ki bo izboljšal njegovo počutje.

  Čisti, standardiziran, visokokakovostni rastlinski izvleček.

  Kapsule so primerne za vegane in vegetarijance (kapsule iz rastlinske celuloze).

  Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

  Sestava: 100% standardiziran izvleček, vsaka kapsula vsebuje 500 mg standardiziranega izvlečka: Aspargus racemosus Willd. 4: 1. Vegetarijanska kapsula iz rastlinske celuloze, ki vsebuje aktivni del.

  Pakiranje: 60 kapsul, 500 mg čistega rastlinskega izvlečka v vsaki kapsuli, brez dodatkov.

  Odmerjanje: 1 do 2 kapsuli dvakrat na dan z mlačno vodo, pol ure p obroku.

  Opozorila:

  Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano, raznovrstno prehrano in druge dejavnike, ki pozitivno vplivajo na naše zdravje (gibanje, pravilna prehrana ...). Uživanje prehranskega dopolnila je tako le eden od korakov k zdravemu življenju. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjujte izven dosega otrok. Uporabno najmanj do konca datuma odtisnjenega na embalaži. Če ste noseči, če dojite ali jemljete druga zdravila se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. V primeru planiranega operativnega posega prekinite z uporabo vsaj dva tedna prej.

  Proizvaja: 627, JLPL Industrial Area, Sector -82, mohall-140306 (Punjab) - India

  Distributer: Fito-Tm, Marija Gorišek s.p.

  000759

  16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

  Mnenja kupcev

  Napiši svoje mnenje

  SHATAVARI KAPSULE 60 kapsul (Šatavari) - 500 mg

  Naravna podpora za ženske.
  100 % naravni izdelek!
  Standardiziran izvleček najboljše kvalitete!
  Primerno za vegetarijance in vegane!
  Ne vsebuje kemikalij, konzervansov, škroba, dodatkov, umetnih barvil, kvasovk, veziv, polnil, laktoze, sodium benzoat!

  Napiši svoje mnenje