DABUR TOOTHPASTE MISWAK 100ML

Zeliščna zobna pasta Miswak Dabur - 100mL

4,70 €
Z DDV

Miswak zeliščna zobna pasta je zobna pasta, ki temelji na ekstraktu Miswak čudežne rastline

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Ajurvedsko zelišče Miswak (Salvadora persica). 

Miswak zeliščna zobna pasta je zobna pasta, ki temelji na ekstraktu Miswak čudežne rastline.

Miswak ajurvedska zobna pasta je narejena iz tako imenovanega zobnega drevesa.

Prednosti zobne paste Miswak

- deluje regnerativno, ekstrakt grmičevja miswak ima številne učinkovite učinkovine, ki preprečujejo razmnoževanje ter razrast "nepovabljenih gostov"

- krvavitev iz dlesni, umirja krvavitve v ustni votlini

- pasta ne vsebuje fluoridov

- zobne obloge so z učorabo paste Miswak le še preteklost

- primerna je za ljudi, ki ne jedo mesa - vegetarianci ter tudi vegani, prav tako je pasta priporočena vsem tistim osebam ki se zdravijo s homeopatskimi zdravili

Miswak zelišče velja za redko, v zadnjem času pa že bolje poznano ajurvedsko zelišče. Gre za rastlino, ki so jo sprva uporabljali afričani - predvsem afriška plemena. Njene učinkovine namreč prinašajo neverjetne koristi pri negu in ohranjanju čistoče ustne votline.

Znanstveno je dokazano, da zaradi čistega izvlečka drevesa Salvadora Persica zmanjšuje zobne obloge, preprečuje nastanek zobne gnilobe, odpravlja slab zadah in zagotavlja močne zobe. Primerna za vegetarijance. Primerna za ljudi, ki se zdravijo homeopatsko.

19499

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Zeliščna zobna pasta Miswak Dabur - 100mL https://atmarama.si/1715-large/zeliščna-zobna-pasta-miswak-dabur-100ml.jpg <p>Ajurvedsko zelišče Miswak (Salvadora persica). </p> <p style="margin:0px 0px 10px;color:#363636;font-family:Roboto, sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;">Miswak zeliščna zobna pasta je zobna pasta, ki temelji na ekstraktu Miswak čudežne rastline.<br /><br />Miswak ajurvedska zobna pasta je narejena iz tako imenovanega zobnega drevesa.</p> <h4 style="font-family:Roboto, sans-serif;font-weight:500;line-height:1.1;color:#363636;margin-top:30px;margin-bottom:10px;font-size:18px;background-color:#ffffff;">Prednosti zobne paste Miswak</h4> <p style="margin:0px 0px 10px;color:#363636;font-family:Roboto, sans-serif;font-size:14px;background-color:#ffffff;">- deluje regnerativno, ekstrakt grmičevja miswak ima številne učinkovite učinkovine, ki preprečujejo razmnoževanje ter razrast "nepovabljenih gostov"<br /><br />- krvavitev iz dlesni, umirja krvavitve v ustni votlini<br /><br />- pasta ne vsebuje fluoridov<br /><br />- zobne obloge so z učorabo paste Miswak le še preteklost<br /><br />- primerna je za ljudi, ki ne jedo mesa - vegetarianci ter tudi vegani, prav tako je pasta priporočena vsem tistim osebam ki se zdravijo s homeopatskimi zdravili<br /><br />Miswak zelišče velja za redko, v zadnjem času pa že bolje poznano ajurvedsko zelišče. Gre za rastlino, ki so jo sprva uporabljali afričani - predvsem afriška plemena. Njene učinkovine namreč prinašajo neverjetne koristi pri negu in ohranjanju čistoče ustne votline.<br /><br />Znanstveno je dokazano, da zaradi čistega izvlečka drevesa Salvadora Persica zmanjšuje zobne obloge, preprečuje nastanek zobne gnilobe, odpravlja slab zadah in zagotavlja močne zobe. Primerna za vegetarijance. Primerna za ljudi, ki se zdravijo homeopatsko.</p> kozmetika 4.7 EUR in_stock