Mazilo Gabez (Hanuman) 100 ml

15,20 €
Z DDV

MAZILO GABEZ UPORABLJAMO PRI:

 • zvinih, zlomih, poškodbah kosti,
 • udarnine, pretegi, zmečkanine, ipd
Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Opis

Mazilo gabez Zeliščne kmetije Hanuman je 100% naravni izdelek.

 

SESTAVA MAZILA GABEZ (Symphytum officinale radix unguentum):

 • extra deviško ekološko oljčno olje,
 • čebelji vosek (ekološko, slovensko poreklo),
 • tinktura iz gabezovih korenin (ekološko, slovensko poreklo),
 • eterično olje brina (ekološko).
    

KOLIČINA 100 ml.

100% NARAVNO IN KVALITNO.

 

KAKO MAZILO GABEZ NANESEMO:

Mazilo uporabljamo po potrebi, še posebej pomembno je, da se namažemo zvečer. Priporočamo tudi 5 minutno masažo oz. vtiranje mazila.

Mazilo se bistveno bolje vpije in koža ne ostane tako mastna, če mazilo nanesemo na mokro kožo oziroma po nanosu mazila gremo čez namazane predele še z mokrimi rokami.

 

MAZILO GABEZ UPORABLJAMO PRI:

 • zvinih, zlomih, poškodbah kosti,
 • udarnine, pretegi, zmečkanine, ipd

 

NASVETI ZA LAŽJO UPORABO MAZILA GABEZ:

 • še močnejši učinek dosežemo, če preden se namažemo z mazilom, predel namažemo še z gabezovo tinkturo.
 • Ker raziskave kažejo, da vsebuje manjšo količino škodljivih alkaloidov, ki bi lahko poškodovala jetra, se lahko varno uporablja 4-6 tednov letno.
 • Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se kontaktu z očmi, sluznicami in ustno votlino. Izdelek hranite stran od dosega otrok. 

 

 

INCI: Olea europaea oil, Cera alba, Symphytum officinale root tincture, Juniperus communis essential oil.

19132

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Mazilo Gabez (Hanuman) 100 ml https://atmarama.si/2150-large/mazilo-gabez-hanuman-100-ml.jpg <div class="woocommerce-Tabs-panel woocommerce-Tabs-panel--description panel entry-content wc-tab" id="tab-description"> <h2>Opis</h2> <p>Mazilo gabez Zeliščne kmetije Hanuman je 100% naravni izdelek.</p> <p> </p> <h4>SESTAVA MAZILA GABEZ (Symphytum officinale radix unguentum):</h4> <ul><li>extra deviško ekološko oljčno olje,</li> <li>čebelji vosek (ekološko, slovensko poreklo),</li> <li>tinktura iz gabezovih korenin (ekološko, slovensko poreklo),</li> <li>eterično olje brina (ekološko).<br />   </li> </ul><h4>KOLIČINA 100 ml.</h4> <p>100% NARAVNO IN KVALITNO.</p> <p> </p> <h4>KAKO MAZILO GABEZ NANESEMO:</h4> <p>Mazilo uporabljamo po potrebi, še posebej pomembno je, da se namažemo zvečer. Priporočamo tudi 5 minutno masažo oz. vtiranje mazila.</p> <p>Mazilo se bistveno bolje vpije in koža ne ostane tako mastna, če mazilo nanesemo na mokro kožo oziroma po nanosu mazila gremo čez namazane predele še z mokrimi rokami.</p> <p> </p> <h4>MAZILO GABEZ UPORABLJAMO PRI:</h4> <ul><li>zvinih, zlomih, poškodbah kosti,</li> <li>udarnine, pretegi, zmečkanine, ipd</li> </ul><p> </p> <h4>NASVETI ZA LAŽJO UPORABO MAZILA GABEZ:</h4> <ul><li>še močnejši učinek dosežemo, če preden se namažemo z mazilom, predel namažemo še z gabezovo tinkturo.</li> <li>Ker raziskave kažejo, da vsebuje manjšo količino škodljivih alkaloidov, ki bi lahko poškodovala jetra, se lahko varno uporablja 4-6 tednov letno.</li> <li> <p>Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se kontaktu z očmi, sluznicami in ustno votlino. Izdelek hranite stran od dosega otrok. </p> </li> </ul><p> </p> <p> </p> <p>INCI: Olea europaea oil, Cera alba, Symphytum officinale root tincture, Juniperus communis essential oil.</p> </div> kozmetika-in-cistila 15.2 EUR in_stock