Citronska kislina v prahu 1000 g

Citronska kislina v prahu 1000 g

10,05 €
Z DDV

Citronska kislina iz skupine Biolu deluje nestrupeno učinkovito, antibakterijsko in antiseptično  sredstvo, ki zanesljivo raztaplja vodni kamen in nadomešča naravni mehčalec. Primerna je kot dodatek za domačo kozmetiko, ker je brez fosfatov in barvil.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Uporabljamo jo tudi za čiščenje kopalnice, stekla, kuhinjskih loncev, odstranjevanje maščobe, znoja, milnih madežev, madežev z aluminija in porcelana, odstrani rjo iz kovin. Je hitro in popolnoma biološko razgradljiva, ter prijazna do okolja in ljudi.

Navodila za uporabo:

ODSTRANJEVANJE  VODNEGA  KAMNA: razredčite 400g cit. kisline v 1l vode razpršite, pustite delovati 2 min.,ter temeljito sperite.(kopalnica, pipe, grelci vode, sanitariji, lijaki, tuš kabine…) ne uporabljajte za marmor

MEHČANJE PERILA : razredčite 150g cit. kisline  v 1l vode, dodajte v predal za mehčanje  perila, ter izberite  program pranja.

ČIŠČENJE  PRALNEGA ALI POMIVALNEGA STROJA:

1X MESEČNO  dodajte 100g citronskega praška (nerazredčenega) neposredno v prazen boben stroja in vklopite  program  pranja/pomivanja.

DODATEK V KOZMETIČNIH IZDELKIH: za izdelavo kopalnih krogel, uporaba za uravnavanje pH v kozmetičnih izdelkih…

NE UPORABLJAMO za uživanje!

Možnost velikega pakiranja ali ponovnega polnjenja!

Sestavine (INCI): citric acid*, citrus aurantium dulcis oil*

* ekološki izvor

000176

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Citronska kislina v prahu 1000 g https://atmarama.si/2139-large/citronska-kislina-v-prahu-1000-g.jpg <p>Uporabljamo jo tudi za čiščenje kopalnice, stekla, kuhinjskih loncev, odstranjevanje maščobe, znoja, milnih madežev, madežev z aluminija in porcelana, odstrani rjo iz kovin. Je hitro in popolnoma biološko razgradljiva, ter prijazna do okolja in ljudi.</p> <p>Navodila za uporabo<span>:</span></p> <p><span>ODSTRANJEVANJE  VODNEGA  KAMNA</span>: razredčite 400g cit. kisline v 1l vode razpršite, pustite delovati 2 min.,ter temeljito sperite.(kopalnica, pipe, grelci vode, sanitariji, lijaki, tuš kabine…) <span>ne uporabljajte za marmor</span></p> <p><span><em>MEHČANJE PERILA </em></span>: razredčite 150g cit. kisline  v 1l vode, dodajte v predal za mehčanje  perila, ter izberite  program pranja.</p> <p><span>ČIŠČENJE  PRALNEGA ALI POMIVALNEGA STROJA</span>:</p> <p><span>1X MESEČNO</span>  dodajte 100g citronskega praška (nerazredčenega) neposredno v <span>prazen</span> boben stroja in vklopite  program  pranja/pomivanja.</p> <p><span>DODATEK V KOZMETIČNIH IZDELKIH: </span>za izdelavo kopalnih krogel, uporaba za uravnavanje pH v kozmetičnih izdelkih…</p> <p><span>NE UPORABLJAMO</span> za uživanje!</p> <p><a href="http://www.ekovek.si/trgovina/citronska-kislina-v-prahu/">Možnost velikega pakiranja ali ponovnega polnjenja!</a></p> <p><span>Sestavine (INCI)</span>: citric acid*, citrus aurantium dulcis oil*</p> <p>* ekološki izvor</p> kozmetika-in-cistila 10.05 EUR in_stock