Raster očala (rasterska očala, očala z luknjicami)

  100% secure payments
  10,00 €
  Z DDV

  Raster očala ali Rastrska očala so očala z stotinami majhnih luknjic. Z gledanjem skozi luknjice v plastičnih očalih krepimo očesne mišice in izboljšamo vid, zmanjšamo ali celo odpravimo dioptrijo.

  Količina
  Na zalogi

   

  Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

   

  Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

   

  Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

  Raster očala (očala z luknjicami) so bila izdelana na podlagi dognanj znanih oftalmologov, ki so v svojih raziskavah ugotovili, da lahko zdravimo in ozdravimo vid s posebnimi tehnikami in vajami. Poskrbite za zdrave oči in odličen vid z inovativnimi očali r in naj se vaš vid primerja z vidom sokola!

  Raster očala so namenjena za vse kratkovidne, daljnovidne, kakor tudi tistim z astigmatizmom ali astenopijo, skratka vsem slabovidnim ljudem. Raster očala lahko uporabljajo tudi ljudje, ki imajo zaradi branja ali gledanja v televizijske oziroma računalniške monitorje utrujene oči, in tistim, ki želijo preprečiti slabšanje vida ali obdržati zdrave oči, saj očala delujejo preventivno in oči ohranjajo »v kondiciji«.

  Raster očala lahko uporabljajo vsi, ki imajo očesno dioptrijo do +/- 3.5. Osebe z dioptrijo plus vadijo tako, da berejo, osebe z dioptrijo minus pa tako, da gledajo televizijo. Pri višjih dioptrijah pa se uporablja poseben model očal z okroglimi odprtinami, ki ima zgornje odprtine manjše za jasnejši vid na daljavo, spodaj pa manj goste za večjo gibljivost in osredotočenje pogleda. Raster očala delujejo tako, da trenirajo očesne mišice do pravilnega delovanja. Običajna korekcijska očala z dioptrijo funkcionalnosti teh mišic ne popravljajo, ampak samo omogočajo boljši vid. Pri uporabi navadnih korekcijskih očal se torej vid ne izboljšuje, kvečjemu slabša, redno nošenje Raster očal pa to slabšanje prepreči ali celo izboljša vid. Skrivnost rastrskih očal je v njihovih lečah, ki so sestavljene iz stotine majhnih luknjic. Odprtine v mreži očal zmanjšajo širino nepravilnega svetlobnega konusa zaradi refrakcijskih napak oči in zato povečajo stopnjo jasnostni vidnih zaznav. Oko se tako postavi v najboljšo pozicijo in s tem izostri sliko. Pri gledanju tudi premikamo oči od ene luknjice do druge, s čimer povečujemo gibljivost in moč mišic okoli očesa.

  Že po par minutah nošenja, luknjic sploh ne boste opazili in boste lahko z raster očali normalno delali za računalnikom, gledali televizijo, se učili, brali ali počeli karkoli boste želeli. Oči se navadijo, da morajo izostriti sliko in “zapolniti” prostor med luknjicami, tako da si že po nekaj minutah ustvarijo jasno sliko.

  Priporočamo tudi, da za delo pred računalnikom svoja dipotrijska očala za nekaj časa zamenjate za raster očala in tako “zbudite” očesne mišice, katere dioptrijska očala preveč razvajajo in ulenijo, tako da se dioptrija počasi samo slabša.

  Očala ne priporočamo nositi med vožnjo, med delanjem s težkimi stoji in ostrimi predmeti.

  Raster očala pozitivno učinkujejo na izboljšanje vida in lahko v kombinaciji z vajami za oči trajno izboljšajo vid.

  9154

  16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

  Mnenja kupcev

  Napiši svoje mnenje

  Raster očala (rasterska očala, očala z luknjicami)

  Raster očala ali Rastrska očala so očala z stotinami majhnih luknjic. Z gledanjem skozi luknjice v plastičnih očalih krepimo očesne mišice in izboljšamo vid, zmanjšamo ali celo odpravimo dioptrijo.

  Napiši svoje mnenje