Dišeče palčke - INCENSI

1,50 €
Z DDV

Dišeče palčke iz Vrindavana. 10 palčk v 1 paketu. Na voljo so vonji Parijata, Tulsi, Keshar Chandan, Rasa Lila, Jaganatha, Vrindavan Flower.

10 g paket. 

Dišeče palčke - INCENSI
Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Naj tudi pri vas doma prijetno zadiši!

Dišeče palčke in kadila so preprosto, lepo in učinkovito sredstvo za odišavljanje vašega doma ali ustvarjanje prijetnega ambienta. Večina ljudi, ki dišečih palčk in kadil ne uporablja redno se ne zaveda številnih koristi uporabe dišečih palčk. Tako rekoč vse kulture tega sveta so uporabljale dišeče palčke in kadila poleg prijetnega vonja, tudi zaradi njihovega duhovnega vpliva na naše življenje. 

9467

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Dišeče palčke - INCENSI https://atmarama.si/4446-large/dišeče-palčke-incensi.jpg <p style="margin:0px;background-color:#ffffff;padding:0px;border:0px;font-size:12px;vertical-align:baseline;color:#333333;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;"><span style="font-weight:bolder;margin:0px;padding:0px;border:0px;vertical-align:baseline;background:transparent;">Naj tudi pri vas doma prijetno zadiši!</span></p> <p style="margin:0px;background-color:#ffffff;padding:0px;border:0px;font-size:12px;vertical-align:baseline;color:#333333;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;">Dišeče palčke in kadila so preprosto, lepo in učinkovito sredstvo za odišavljanje vašega doma ali ustvarjanje prijetnega ambienta. Večina ljudi, ki dišečih palčk in kadil ne uporablja redno se ne zaveda številnih koristi uporabe dišečih palčk. Tako rekoč vse kulture tega sveta so uporabljale dišeče palčke in kadila poleg prijetnega vonja, tudi zaradi njihovega duhovnega vpliva na naše življenje. </p> darilni-program 1.5 EUR in_stock