Kokosovo deviško olje Bufo - 500ml

6,80 €
Z DDV

Deviško kokosovo olje je ekološko pridelano olje po postopku hladnega stiskanja. Kljub dejstvu, da je kokosovo olje v glavnem sestavljeno in nasičenih maščobnih kislin, deluje zelo blagodejno na naš organizem saj ne vsebuje škodljivih trans maščobnih kislin. Presnavlja se skozi jetra in daje našemu telesu potrebno energijo, kar je še posebno koristno pri telesnih naporih ali športni aktivnosti.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Uporabljamo ga za kuhanje, peko, pripravo raznih namazov, krem ali ga uživamo presnega. Z njim lahko negujemo tudi lase in kožo. Ima izjemno visok prag osmoditve in je za naše telo lahko prebavljivo. Zaradi svojega blagega vonja in okusa po kokosu je še posebno primerno za pripravo raznih sladic in drobnega peciva.

000261

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Kokosovo deviško olje Bufo - 500ml https://atmarama.si/2445-large/kokosovo-deviško-olje-bufo-500ml.jpg <p>Uporabljamo ga za kuhanje, peko, pripravo raznih namazov, krem ali ga uživamo presnega. Z njim lahko negujemo tudi lase in kožo. Ima izjemno visok prag osmoditve in je za naše telo lahko prebavljivo. Zaradi svojega blagega vonja in okusa po kokosu je še posebno primerno za pripravo raznih sladic in drobnega peciva.</p> zivila 6.8 EUR in_stock