Solanaceae tinktura (čili, čemaž, česen) 50 ml EKO

  20,50 €
  Z DDV

  imunski sistem

  Solanaceae tinktura je prehransko dopolnilo z ekološkim certifikatom. To je receptura iz egipčanskih časov, ki se je tudi v današnjih dneh s pomočjo sodobnih raziskav pokazala za zelo učinkovito.

  Količina
  Na zalogi

   

  Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

   

  Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

   

  Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

  Opis

  Solanaceae tinktura je prehransko dopolnilo z ekološkim certifikatom. To je receptura iz egipčanskih časov, ki se je tudi v današnjih dneh s pomočjo sodobnih raziskav pokazala za zelo učinkovito.

   SESTAVA TINKTURE SOLANACEAE:

  • čili, korenina in list čemaža, česen (slovensko poreklo, ekološko)
  • sadno žganje (slovensko poreklo, ekološko).

   KOLIČINA 50 ml.

  Vse sestavine so pridelane in predelane v Sloveniji.

  Ekološko certificirano – kontrolira IKC UM –  SI-EKO-002.

  KONCENTRACIJA zaščitena po patentu.

  Pakirano v steklenički iz temnega stekla skupaj z dozirno kapalko.

   

  TINKTURO SOLANACEAE JEMLJEMO:

  Preventivno se priporoča uporabo tinkture kot sirupa, ki ga razredčimo z vodo. Ker gre za koncentrat, zadostuje 3-5 kapljic, ki jih razredčimo z vodo do te mere, da še prenesemo oster okus. Postopek lahko ponovimo do trikrat na dan, ponavljamo ga en mesec, nato naredimo en mesec premora, da se telo še po naravni poti samo očisti in okrepi ter nato nadaljujemo.

  Pri zdravljenju je priporočljivo, da se na kocko sladkorja kane eno kapljico in zaužije. Postopek ponavljamo trikrat na dan in stalno vzdržujemo.

  NASVETI ZA LAŽJO UPORABO TINKTURE SOLANACEAE:

  • 1 stekleničko 50ml porabimo v cca 3 mesecih.
  • Pri uporabi kapljic Solanaceae se lahko pojavijo blage alergije ali želodčne težave, ki so prehodne narave. V kolikor ti neželeni učinki po enem tednu ne izzvenijo, je jemanje kapljic Solanaceae priporočljivo prenehati.
  • Pred uporabo kapljic se posvetujte z zdravnikom in/ali farmacevtom še posebej, če že uživate zdravila ali prehranska dopolnila.
  • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano.
  • Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.
  • Hraniti izven dosega otrok.

   

  KRATEK POVZETEK O IZVORU TINKTURE SOLANACEAE:

  Kapljice Solanaceae so plod starodavnega znanja farmacije združene z modernimi metodami poznavanja molekularne biologije in biokemije. Pri iskanju učinkovite mešanice je slovenske znanstvenike presenetilo mnogo dejstev, ki so bila predhodno zamolčana ali pa ne dodobra raziskana.

  Tekom raziskav je bilo ugotovljeno, da pri pripravi mešanice rastlinskega ekstrakta nastanejo intermediati, ki in vitro (poskusi na rakastih celicah v laboratoriju) zelo dobro aktivirajo celično odmiranje rakastih celic. Poleg tega so bile v steblih in listih (zeleni deli rastline) odkrite molekule, ki izjemno dobro omogočajo krepiti človeški imunski sistem. Pri tem se odkritja niso ustavila, saj raziskave še vedno potekajo.

  Tinktura Solanaceae je primerna za vsakogar, ki bi rad okrepil imunski sistem (športniki), okreva po daljši bolezni ali se sooča s kakšno od kroničnih in neozdravljivih bolezni.

  Tinktura Solanaceae oziroma njena zdravilna mešanica je zaščitena z dvema patentoma in je za svojo inovativnost prejela številne slovenske, mednarodne in svetovne nagrade:

  • Eureka! Inovacije mladih, Zlata plaketo in 3. Mesto v državi in posebna nagrada Pogled z drugega okna (september 2009)
  • Nagradna Rotary Klub Ljubljana štipendija (februar 2010)
  • 2. Najboljša nagrada mednarodnega kongresa ženskih inovatork KIWIE v Seoulu, Južna Koreja (maj 2010)
  • Bronasta medalja za inovacije 2009 Gospodarske zbornice Slovenija (maj 2010)
  • Zlata medalja ASI Inovatorske zveze Slovenija (maj 2010)
  • Bronasta medalja Nikola Tesla Mednarodnega kongresa inovacij Jugovzhodne Evrope v Beogradu (maj 2010)
  • Zlata plaketa ARCA Zagreb (oktober 2010)

  Stranski učinki: alergije na učinkovine, razdražen želodec ob večjih odmerkih

  Previdnostni ukrepi: kapljice lahko jemljemo skupaj z ostalimi zdravili in prehranskimi dopolnili, vendar pa je pred jemanjem kapljic zelo priporočljivo, da se posvetujete še z zdravnikom ali farmacevtom, če že jemljete zdravila ali prehranska dopolnila in jih boste jemali dalj časa oziroma trajno.

  000690

  16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

  Mnenja kupcev

  Napiši svoje mnenje

  Solanaceae tinktura (čili, čemaž, česen) 50 ml EKO

  imunski sistem

  Solanaceae tinktura je prehransko dopolnilo z ekološkim certifikatom. To je receptura iz egipčanskih časov, ki se je tudi v današnjih dneh s pomočjo sodobnih raziskav pokazala za zelo učinkovito.

  Napiši svoje mnenje