Liposomski kolagen+, 15 vrečk x 6,5g, Ekolife natura

  22,30 €
  Z DDV

   Liposomski kolagen+, 15 vrečk x 6,5g, Ekolife natura

  1 vrečka praška vsebuje: 3000mg kolagenskega peptida, 50mg hialuronske kisline, 1000mg vitamina C in 40mg koencima Q10.

  Količina
  Na zalogi

   

  Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

   

  Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

   

  Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer pa 4€ oz 1€ dodatno ob plačilu po povzetju.

  Opis

  LIPOSOMSKI VODOTOOPNI PRAŠEK KOLAGEN+
  prehransko dopolnilo v obliki praška s sladili

  1 pakiranje vsebuje 15 vrečk po 6,5g.
  1 vrečka praška vsebuje 3000mg kolagenskega peptida, 50mg hialuronske kisline, 1000mg vitamina C in 40mg koencima Q10

  Vodotopni praški so praški, ki se enostavno raztopijo v vodi. Gre za priljubljeno obliko uporabe, saj so pakirani v dnevno odmerjenih vrečkah.

  Prednosti liposomske oblike prehranskega dopolnila

  • zagotovljena absorpcija
  • dostava hranil direktno v celico
  • ne obremenjujejo želodčne sluznice
  • ne obremenjujejo črevesne sluznice

  Učinki liposomskega kolagena + :

  • ZA KOSTI IN HRUSTANEC: Človeške kosti in hrustanec vsebujejo hialuronsko kislino, če je ni dovolj, začne hrustančno tkivo slabiti in se tanjšati. Ko se nivo snovi obnovi, obrabljeni hrustanci lahko ponovno delujejo brez napak, mobilnost se vrne v sklepe.
  • ZA LASE, KOŽO, NOHTE: Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne proteine s funkcijo dajanja opore in oblike. Je pomemben gradnik sklepnega hrustanca, kože, nohtov, las in vseh vezivnih tkiv. Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. To najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gube, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa tanjši.
  • ZA IMUNSKI SISTEM: Z dnevnim odmerkom poskrbimo tudi za dvig imunskega sistema, saj vsebuje vsaka vrečka kar 1000 mg liposomskega c vitamina, ter antioksidant Q10.
  • ZA RAST IN VZDRŽEVANJE: Koencim Q10 je antioksidant, ki ga proizvaja telo. Celice telesa uporabljajo koencim Q10 za rast in vzdrževanje. Telo ga nujno potrebuje, da dobi dovolj energije za opravljanje svojih nalog. Koencim Q10 deluje kot antioksidant v koži, ščiti kožo pred reaktivnimi kisikovimi vrstami (ROS), ki so posledica UV sevanja in drugih okolijskih ter notranjih dejavnikov.
  • ZA PROIZVAJANJE ENERGIJE: Q10 je pomemben za zgorevanje maščob in proizvajanje energije.
  • PROTI OKSIDATIVNEMU STRESU: Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

  HA – O hialuronski kislini

  Človeške kosti in hrustanec vsebujejo hialuronsko kislino, zlasti v hialinskem hrustancu, ki pokriva vrhove dolgih kosti. Če hialuronske kisline ni dovolj, hrustančno tkivo začne slabiti in tanjšati. Ko se nivo snovi obnovi, obrabljeni hrustanci lahko ponovno delujejo brez napak, mobilnost se vrne v sklepe. Hialuronska kislina napolni prostor med kolagenskimi vlakni.

  KOLAGEN – O kolagenu

  Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in sodi med strukturne proteine s funkcijo dajanja opore in oblike. Je pomemben gradnik sklepnega hrustanca, kože, nohtov, las in vseh vezivnih tkiv. Naše telo kolagen proizvaja samo, vendar se po 20. letu starosti proces nastajanja kolagena v telesu upočasni. To najprej opazimo na koži, ki postaja suha in upadla, pojavijo se gube, nohti postanejo krhki in lomljivi, lasje pa tanjši.

  Q10 – O koencimu Q10

  Koencim Q10 je antioksidant, ki ga proizvaja telo. Celice telesa uporabljajo koencim Q10 za rast in vzdrževanje. Telo ga nujno potrebuje, da dobi dovolj energije za opravljanje svojih nalog. Koencim Q10 deluje kot antioksidant v koži, ščiti kožo pred reaktivnimi kisikovimi vrstami (ROS), ki so posledica UV sevanja in drugih okolijskih ter notranjih dejavnikov. Q10 je pomemben za zgorevanje maščob in proizvajanje energije.

  C – O vitaminu C

  Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

  001095

  16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

  Mnenja kupcev

  Napiši svoje mnenje

  Liposomski kolagen+, 15 vrečk x 6,5g, Ekolife natura

   Liposomski kolagen+, 15 vrečk x 6,5g, Ekolife natura

  1 vrečka praška vsebuje: 3000mg kolagenskega peptida, 50mg hialuronske kisline, 1000mg vitamina C in 40mg koencima Q10.

  Napiši svoje mnenje