KRIŠNA VOLGY milo - 120 g

2,50 €
Z DDV

Izdelek, narejen s pomočjo ljubiteljev doline Krishna.

Kurkuma je danes najbolj priljubljena učinkovina pri krčnih žilah. Kot analgetik in protivnetno deluje na mišice in sklepe, zlasti za zmanjšanje vnetja sklepov rame, kolena in komolca.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Odličen je za čiščenje por. Kurkuma uravnava delovanje žlez lojnic, pospešuje prekrvavitev, podpira proizvodnjo kolagena ter zunanje in notranje pomlajuje kožo.

Ognjič je razširjena rastlina na Madžarskem, gojijo ga predvsem na vrtovih. Ima piling, celjenje ran in protivnetno delovanje. Uporablja se za vnetne, trombotične površinske vene.

9740

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

KRIŠNA VOLGY milo - 120 g https://atmarama.si/3518-large/krišna-volgy-milo-120-g.jpg <p>Odličen je za čiščenje por. Kurkuma uravnava delovanje žlez lojnic, pospešuje prekrvavitev, podpira proizvodnjo kolagena ter zunanje in notranje pomlajuje kožo.</p> <p>Ognjič je razširjena rastlina na Madžarskem, gojijo ga predvsem na vrtovih. Ima piling, celjenje ran in protivnetno delovanje. Uporablja se za vnetne, trombotične površinske vene.</p> kozmetika-in-cistila 2.5 EUR in_stock