Rožmarin tinktura (Rosmarinus officinalis) 100 ml EKO

14,80 €
Z DDV

ohranja jetra, pospešuje izločanje žolča, krepi telo in pripomore h občutku vitalnosti, spodbuja imunski sistem,  za podporo delovanja sečil in prebave, bogat z antioksidanti.

Rožmarin tinktura je prehransko dopolnilo iz domačih ekoloških zelišč

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Opis

Rožmarin tinktura je prehransko dopolnilo iz domačih ekoloških zelišč.

 SESTAVA TINKTURE ROŽMARIN (Rosmarinus officinalis):

listi rožmarina (slovensko poreklo, ekološko),

sadno žganje (slovensko poreklo, ekološko).

 

KOLIČINA 100 ml.

Vse sestavine so pridelane in predelane v Sloveniji.

Ekološko certificirano – kontrolira IKC UM –  SI-EKO-002.

KONCENTRACIJA 1:5, V/V, žganje 45% vol. alk.

Pakirano v steklenički iz temnega stekla skupaj z dozirno kapalko.

TINKTURO ROŽMARIN (Rosmarinus officinalis) JEMLJEMO:

25-30 kapljic 3x dnevno 3 tedne, po vsaj tedenskem premoru lahko cikle ponavljamo po potrebi.

Tinkturo vedno jemljemo z vodo – bodisi jo nakapljamo v kozarec vode ali pa jo nakapljamo na žličko in poplaknemo s kozarcem vode. Tinkturo jemljemo pred jedjo ali vsaj eno uro po jedi.

NASVETI ZA LAŽJO UPORABO TINKTURE ROŽMARIN (Rosmarinus officinalis):

1 stekleničko tinkture 100ml porabimo v cca 3 tednih.

V nosečnosti se tinktura zaradi spodbujanja prekrvavitve ne priporoča.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano.

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

Hraniti izven dosega otrok.

 

V SKLADU Z EVROPSKIMI UREDBAMI LAHKO O DELOVANJU ROŽMARINA NAVEDEMO LE SPODAJ ZAPISANE TRDITVE. ZA MOREBITNA VPRAŠANJA SMO VAM NA VOLJO PREKO EMAILA ALI TELEFONA:

Ohranja jetra tako, da zmanjšuje jetrno toksičnost nekaterih strupenih snovi.

Pospešuje izločanje žolča.

Krepi telo in pripomore h občutku vitalnosti.

Prispeva k naravni obrambi telesa, spodbuja imunski sistem.

Tradicionalno se uporablja za podporo delovanja sečil – Tradicionalno se uporablja za pospeševanje izločanja iz organizma.

 Je koristen za ohranjanje fiziološke čistilne funkcije. Ugodno vpliva na črevesje.

Tradicionalno se uporablja za pospeševanje prebave. Pospešuje proizvodnjo prebavnih sokov. Ugodno vpliva na jetra in izločanje žolča. Olajša prebavo maščob.

 Rožmarin je bogat z antioksidanti.

Vsebuje v naravi obstoječe antioksidante – antioksidanti pomagajo zaščititi vaše celice in tkiva pred oksidativnimi poškodbami, antioksidanti prispevajo k skupni antioksidativni sposobnost telesa.

 

000682

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Rožmarin tinktura (Rosmarinus officinalis) 100 ml EKO https://atmarama.si/4352-large/rožmarin-tinktura-rosmarinus-officinalis-100-ml-eko.jpg <p>Opis</p> <p>Rožmarin tinktura je prehransko dopolnilo iz domačih ekoloških zelišč.</p> <p></p> <p> SESTAVA TINKTURE ROŽMARIN (Rosmarinus officinalis):</p> <p>listi rožmarina (slovensko poreklo, ekološko),</p> <p>sadno žganje (slovensko poreklo, ekološko).</p> <p> </p> <p>KOLIČINA 100 ml.</p> <p>Vse sestavine so pridelane in predelane v Sloveniji.</p> <p></p> <p>Ekološko certificirano – kontrolira IKC UM –  SI-EKO-002.</p> <p></p> <p>KONCENTRACIJA 1:5, V/V, žganje 45% vol. alk.</p> <p></p> <p>Pakirano v steklenički iz temnega stekla skupaj z dozirno kapalko.</p> <p>TINKTURO ROŽMARIN (Rosmarinus officinalis) JEMLJEMO:</p> <p>25-30 kapljic 3x dnevno 3 tedne, po vsaj tedenskem premoru lahko cikle ponavljamo po potrebi.</p> <p></p> <p>Tinkturo vedno jemljemo z vodo – bodisi jo nakapljamo v kozarec vode ali pa jo nakapljamo na žličko in poplaknemo s kozarcem vode. Tinkturo jemljemo pred jedjo ali vsaj eno uro po jedi.</p> <p></p> <p>NASVETI ZA LAŽJO UPORABO TINKTURE ROŽMARIN (Rosmarinus officinalis):</p> <p>1 stekleničko tinkture 100ml porabimo v cca 3 tednih.</p> <p>V nosečnosti se tinktura zaradi spodbujanja prekrvavitve ne priporoča.</p> <p>Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano.</p> <p>Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.</p> <p>Hraniti izven dosega otrok.</p> <p> </p> <p>V SKLADU Z EVROPSKIMI UREDBAMI LAHKO O DELOVANJU ROŽMARINA NAVEDEMO LE SPODAJ ZAPISANE TRDITVE. ZA MOREBITNA VPRAŠANJA SMO VAM NA VOLJO PREKO EMAILA ALI TELEFONA:</p> <p>Ohranja jetra tako, da zmanjšuje jetrno toksičnost nekaterih strupenih snovi.</p> <p></p> <p>Pospešuje izločanje žolča.</p> <p></p> <p>Krepi telo in pripomore h občutku vitalnosti.</p> <p></p> <p>Prispeva k naravni obrambi telesa, spodbuja imunski sistem.</p> <p></p> <p>Tradicionalno se uporablja za podporo delovanja sečil – Tradicionalno se uporablja za pospeševanje izločanja iz organizma.</p> <p></p> <p> Je koristen za ohranjanje fiziološke čistilne funkcije. Ugodno vpliva na črevesje.</p> <p></p> <p>Tradicionalno se uporablja za pospeševanje prebave. Pospešuje proizvodnjo prebavnih sokov. Ugodno vpliva na jetra in izločanje žolča. Olajša prebavo maščob.</p> <p></p> <p> Rožmarin je bogat z antioksidanti.</p> <p></p> <p>Vsebuje v naravi obstoječe antioksidante – antioksidanti pomagajo zaščititi vaše celice in tkiva pred oksidativnimi poškodbami, antioksidanti prispevajo k skupni antioksidativni sposobnost telesa.</p> <p></p> <p> </p> vsi-produkti 14.8 EUR in_stock