• Nov

Dišeče palčke Jasmin - 15 g

2,40 €
Z DDV

Dišeče palčke JASMIN - 15 g = 15 palčk

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

Te ročno valjane kadilne palčke masala iz JASMINA so skrbno pripravljene z naravnim lesnim prahom in izvlečki zeliščnih eteričnih olj, da omogočijo resnično obogatitveno izkušnjo.

Vsebuje 15 paličic po 1 g

Ročno izdelana, okolju prijazna.

96% organske sestavine * ( čeprav ne certificirane) 

Brez strupenih sestavin, brez otroškega dela ali živalskih stranskih proizvodov.

Kartonska embalaža iz recikliranih materialov.

Naj tudi pri vas doma prijetno zadiši!

Dišeče palčke in kadila so preprosto, lepo in učinkovito sredstvo za odišavljanje vašega doma ali ustvarjanje prijetnega ambienta. Večina ljudi, ki dišečih palčk in kadil ne uporablja redno se ne zaveda številnih koristi uporabe dišečih palčk. Tako rekoč vse kulture tega sveta so uporabljale dišeče palčke in kadila poleg prijetnega vonja, tudi zaradi njihovega duhovnega vpliva na naše življenje.

000811

Dišeče palčke Jasmin - 15 g https://atmarama.si/4590-large/dišeče-palčke-jasmin-15-g-.jpg <p>Te ročno valjane kadilne palčke masala iz JASMINA so skrbno pripravljene z naravnim lesnim prahom in izvlečki zeliščnih eteričnih olj, da omogočijo resnično obogatitveno izkušnjo.</p> <p>Vsebuje 15 paličic po 1 g</p> <p>Ročno izdelana, okolju prijazna.</p> <p>96% organske sestavine * ( čeprav ne certificirane) </p> <p>Brez strupenih sestavin, brez otroškega dela ali živalskih stranskih proizvodov.</p> <p>Kartonska embalaža iz recikliranih materialov.</p> <p>Naj tudi pri vas doma prijetno zadiši!</p> <p>Dišeče palčke in kadila so preprosto, lepo in učinkovito sredstvo za odišavljanje vašega doma ali ustvarjanje prijetnega ambienta. Večina ljudi, ki dišečih palčk in kadil ne uporablja redno se ne zaveda številnih koristi uporabe dišečih palčk. Tako rekoč vse kulture tega sveta so uporabljale dišeče palčke in kadila poleg prijetnega vonja, tudi zaradi njihovega duhovnega vpliva na naše življenje.</p> incensi-in-stojala 2.4 EUR in_stock