Zeliščni čaj mirno in lahko noč - eko (Hanuman)

5,60 €
Z DDV

Zeliščni čaj Mirno in lahko noč je predvsem primeren kadar je za vami naporen dan, ki bi ga radi sklenili z dišečim in okusnim domačim zeliščnim čajem. Čaj se prileže tudi v dnevnih urah napetih in težkih dni.

Melisa in sivka pripomoreta, da se lažje sprostimo.

Količina
Na zalogi

 

Telefonsko naročanje: 064 114 108 ali 01 431 12 25

 

Pošiljko naročeno do 13:00 ure dostavimo naslednji delovnik.

 

Brezplačna dostava pri nakupu nad 50,00 EUR. Sicer 3.50€.

SESTAVA ZELIŠČNEGA ČAJA MIRNO IN LAHKO NOČ:

melisa (Melissa officinalis),

malina list (Rubus idaeus),

monarda ali zlata melisa (Monarda dydima),

citronka (Lippia citriodora),

sivka (Lavanda angustifolia).

KOLIČINA 30 g.

POREKLO VSEH ZELIŠČ: Slovenija, IZ CERTIFICIRANE SLOVENSKE EKOLOŠKE PRIDELAVE.

Ekološko certificirano – kontrolira IKC UM –  SI-EKO-002.

KAKO ZELIŠČNI ČAJ MIRNO IN LAHKO NOČ PRIPRAVIMO:

kot poparek in sicer čajno žličko zelišč prelijemo s skodelico vrele vode in pustimo stati 5-10 minut. Potem precedimo, sladkamo po želji. Pijemo do 3 skodelice dnevno.

NASVETI ZA LAŽJO UPORABO ZELIŠČNEGA ČAJA MIRNO IN LAHKO NOČ:

1 vrečka tega zeliščnega čaja zadošča za cca 15- 20l čaja.

Čaj je primeren tudi za starejše ljudi, ki imajo težave s spanjem. V teh primerih priporočamo tudi pitje naše tinkture pomiritev.

000298

16 drugih izdelkov v isti kategoriji:

Zeliščni čaj mirno in lahko noč - eko (Hanuman) https://atmarama.si/2820-large/smolnato-smrekovo-mazilo-hanuman-100-ml.jpg <p>SESTAVA ZELIŠČNEGA ČAJA MIRNO IN LAHKO NOČ:</p> <p>melisa (Melissa officinalis),</p> <p>malina list (Rubus idaeus),</p> <p>monarda ali zlata melisa (Monarda dydima),</p> <p>citronka (Lippia citriodora),</p> <p>sivka (Lavanda angustifolia).</p> <p>KOLIČINA 30 g.</p> <p>POREKLO VSEH ZELIŠČ: Slovenija, IZ CERTIFICIRANE SLOVENSKE EKOLOŠKE PRIDELAVE.</p> <p>Ekološko certificirano – kontrolira IKC UM –  SI-EKO-002.</p> <p></p> <p>KAKO ZELIŠČNI ČAJ MIRNO IN LAHKO NOČ PRIPRAVIMO:</p> <p>kot poparek in sicer čajno žličko zelišč prelijemo s skodelico vrele vode in pustimo stati 5-10 minut. Potem precedimo, sladkamo po želji. Pijemo do 3 skodelice dnevno.</p> <p></p> <p>NASVETI ZA LAŽJO UPORABO ZELIŠČNEGA ČAJA MIRNO IN LAHKO NOČ:</p> <p></p> <p>1 vrečka tega zeliščnega čaja zadošča za cca 15- 20l čaja.</p> <p>Čaj je primeren tudi za starejše ljudi, ki imajo težave s spanjem. V teh primerih priporočamo tudi pitje naše tinkture pomiritev.</p> zivila 5.6 EUR in_stock